Ilsa Madden-Mills: Boyfriend Bargain-Áll az alku

 

Fülszöveg:

Célpont: ​egy pasi kőkemény bicepsszel és hatalmas ütővel!

Az összetört szívű és csalódott Sugar Ryannek más sem hiányzik, mint egy arrogáns, rosszfiú sportoló… ám most mégis arra kényszerül, hogy alkut kössön az egyetem leghírhedtebb bikájával.
Már ha a pasi egyáltalán észrevenné, hogy a világon van.
A küldetése? Felkerülni a nagymenő hokijátékos radarjára, mindenáron.
Zack Morgan a jégen és a hálószobában egyaránt utánozhatatlan, de még ő sem készült fel a titokzatos lányra, akibe hirtelen lépten-nyomon belebotlik – a diákszövetség bulijain, a kedvenc bárjában, de még az ajtaja előtt is –, és aki ráadásul egy visszautasíthatatlan ajánlattal érkezik. Az üzlet egyetlen feltétele: csak semmi szerelem!
De egy (hm, vagyis két) forró éjszaka után a fogadkozások ellenére a fiú nem képes többé úgy tenni, mintha semmi sem kötné össze őket – kár, hogy a lány képtelen megbízni egy hokijátékosban, akinek az útja összetört szívekkel van kikövezve.
Vajon a hokijátékosnak sikerül bevennie álmai nőjének szívét, vagy az egyezség végén egyetlen jutalma a szívfájdalom lesz?

Véleményem:

Tetszik az írónő stílusa, még soha nem csalódtam benne és minden eddig olvasott könyvét szerettem.

Ez a könyv egy szexi, vicces, ugyanakkor érzelmekkel teli történet. Mindazoknak ajánlom, akik szeretik a sportolókról szóló romantikus sztorikat. A könyv váltott nézőpontból íródott, ezért jobban megismerhettem és megérthettem a szereplőket. Ez nálam mindig bejön.
Z karakterébe beleszerettem. Z egy szexi hokis, akivel a múltban történtek tragikus dolgok, emiatt vannak problémái. Zack emellett egy édes, gondoskodó pasi, erős akarattal, aki felül tud kerekedni a problémáin, le tudja győzni démonait. Imádtam olvasni, hogy hogyan akarta meghódítani Sugart, szerettem, hogy törődött vele. Kifejezetten jót tett a történetnek az, hogy az ő szemszögéből is olvashattuk a sztorit, hogy olvashattuk az érzéseit, és azt, hogy hogyan harcolt a múltjával. Egy igazán szerethető karakterről van szó, aki már a történet legelején megnyert magának.
Sugart is megkedveltem. A múltban ő is sokmindenen ment keresztül, nem volt egyszerű élete, elsősorban az apjával való viszonya miatt, aztán újabb csapás érte az exe miatt. Miattuk nem akart komoly kapcsolatot egy Zack féle népszerű pasival. Kapcsolatuk először csak egy megegyezés volt, miszerint Sugar lesz Zack álbarátnője. Persze sejteni lehet, hogy nem fognak tudni egymásnak ellenállni... 
Szerettem ezt a párost, viccesek voltak és a szex jelenetek pedig nagyon forróak.
Élveztem a történetet, lekötött, tökéletes kikapcsolódás volt számomra! 5*
⭐⭐⭐⭐⭐

My Review:
I love the author's style. I love all of her books and she never disappoints me.
Boyfriend bargain is hot, funny and also an emotional love story. I recommend this book to those who love sport romance. The story was written in alternate POVs and because of this I could understand both of them.
I fell for Z. He was a hot hockey player with troubled, traumatic past, because of this he had problems. He was sweet and caring, he had issues but he was strong and he could fight against his demons. I loved how he cared about Sugar. It was definitely good for the story that we could read his thoughts about his feelings, about his war with his past and troubles. He was a lovable character and I fell in love with him from the beginning.
I loved Sugar too. She went trough a lot too, she didn't have an easy life because of her relationship with her father. And later she had a d*ck boyfriend and because of them she didn't want anything serious with Zack. They agreed that she became Z's pretend girlfriend but of course they fell for each other and couldn't stay away.
I loved them together, they were funny and the sex scenes were hot.
BTW: I really love the cover! 
I loved reading this story, it was a perfect relaxation for me.
Thank you Ilsa for this amazing story! 5*

0 Megjegyzések