HELENA HUNTING: I Flipping Love You-Piszkosul akarlak

Sorozat: Shacking Up #3
Fülszöveg:
Rian ​Sutter általában nem flörtöl nyilvános helyen, de amikor észreveszi, hogy egy dögös, öltönyös pasi figyeli, akkor arra gondol, hogy aznap talán rámosolygott a szerencse. Vagy erről van szó vagy pedig arról, hogy bejönnek neki az izzadt, jóganadrágos nők, akik edzés után rohannak bevásárolni.
Mint kiderül, egyik sem.
Pierce Whitfield el sem hiszi, hogy milyen szerencsés, amikor sikerül megtalálni azt a nőt, aki meghúzta a kocsija fényezését. De amikor felelősségre vonja a szívdöglesztő teremtést, aki elmenekült a tett színhelyéről, rájön, hogy ketten vannak, és az ikerpár másik tagjára zúdította rá a vádjait. Miközben megbeszélik a javítás költségeit és izzani kezd közöttük a levegő, Rian és Pierce ráébred, hogy nemcsak vonzódnak egymáshoz, hanem még más is közös bennük. Mind a ketten ugyanazt a csodás házat akarják megszerezni Hamptonsban, és egyikük sem akarja harc nélkül átengedni. Vajon képesek-e a szenvedélytől fűtött vetélytársak lángra lobbantani bimbózó románcukat anélkül, hogy minden porig égne?

Véleményem:
Először is szeretném megjegyezni, hogy a borító nagyon tetszik! Én azon könyvmolyok táborába tartozok, akiknek igenis számít a borító. Ez tipikusan olyan könyv, amit ha meglátok a boltban tuti leveszem és megnézem, ha bejön a fülszöveg megveszem. Így került ez a könyv a kosaramba. Egyébként, így hogy olvastam a könyvet azt kell mondjam, a kiadó nagyon jól választott borítót, szerintem szuperül illik a sztorihoz. (Itt jegyzem meg, hogy megnéztem az ebook olvasóm és már egy ideje rajta csücsül ennek a könyvnek az angol kiadása, de az eredeti borító azért annyira nem fogott meg, hogy kezembe vegyem a könyvet.)
Most pedig a történetről pár szót: NAGYON tetszett! Nem is értem a moly.hu oldalon miért csak 83%-on áll! Örülök, hogy ez nem tántorított el attól, hogy megvegyem, mert tényleg tetszett!
Ha megmondod annak, akié a szíved, hogy szereted, akkor ez erőt ad neki- olyan erőt, amivel teljessé tehet, vagy összedöntheti a világodat.
Ajánlom azoknak akik szeretnének egy jó kis vicces, szexi, édes sztorit olvasni. A főszereplők szerethető karakterek, mind a ketten, sőt még a mellékszereplők is szimpatikusak. 
Rian és Pierce között izzik a levegő már abban a pillanatban, ahogy megismerkednek. A kettős nézőpont pedig sokat dob a sztorin. 
Ami nekem kifejezetten tetszett, hogy Pierce karaktere összetett: Egy gazdag, okos öltönyös, ugyanis ügyvéd, aki nem fél bepiszkolni a kezét, és nem csak a kondizástól izmos, hanem a kemény kétkezi munkától. Ő az a tipikus agglegény, aki nem vágyik komoly kapcsolatra, de ahogy megismeri Rian-t pont ő lesz az aki jobban ragaszkodik hozzá, ő akar többet, és ezt nem fél beismerni! Tökéletes könyves álompasi!
Rian egy okos, talpraesett nő, aki nem fél kimondani, amit gondol. Sokszor emiatt lesznek jók a jelenetek. a két főhős közötti szócsaták, párbeszédek olykor humorosak, máskor édesek. Úgy gondolom az írónő tökéletes párost alkotott, szuperül összeillenek a szereplők.
Ez egy könnyed nyári olvasmány. A történet, a "bonyodalmakkal" amik nem voltak vészesek tetszett, a befejezést pedig imádtam! 
Ajánlom azoknak akik szeretnének egy kis humorral és néhány forró jelenettel megspékelt, könnyed romantikus sztorit olvasni. 
Ez volt az első könyvem az írónőtől, remélem hamarosan a sorozat többi része is megjelenik magyarul (de az is lehet nem bírok majd addig várni és megveszem angolul :D ). 5*
⭐⭐⭐⭐⭐

Series: Shacking Up #3
Blurb:
A new kind of love story about flipping houses, taking risks, and landing that special someone who’s move-in ready…

SHE’S GOT CURB APPEAL
Rian Sutter grew up with the finer things in life. Spending summers in The Hamptons was a normal occurrence for her until her parents lost everything years ago. Now Rian and her sister are getting their life, and finances, back on track through real estate. Not only do they buy and sell houses to the rich and famous, but they finally have the capital to flip their very own beachfront property. But when she inadvertently catches the attention of a sexy stranger who snaps up every house from under her, all bets are off…
HE’S A FIXER UPPER
Pierce Whitfield doesn’t normally demo kitchens, install dry wall, or tear apart a beautiful woman’s dreams. He’s just a down-on-his-luck lawyer who needed a break from the city and agreed to help his brother work on a few homes in the Hamptons. When he first meets Rian, the attraction is undeniable. But when they start competing for the same pieces of prime real estate, the early sparks turn into full-blown fireworks. Can these passionate rivals turn up the heat on their budding romance — without burning down the house?

I FLIPPING LOVE YOU, set in the Shacking Up world, follows two people, both working in real estate, who find themselves vying for the same properties in the Hamptons, leading to a sometimes-not-so-friendly competition.

My Review
First of all: I absolutely love the Hungarian cover! For me the cover matters.This book with it's cover is eye-catching, I bought it after I saw it on a bookshelf in the bookstore. I think the cover fits the story perfectly.
About the story: I loved it!! I recommend this book to those who would love to read a funny, sexy and sweet story. The book was written in alternate point of views, it was soo good for the story. The characters were lovable, and I loved not just the main characters, but the others too. I'm curious about their story.
Rian & Pierce had strong chemistry, from the first page they were very attracted to each other. I really loved Pierce's character because he was so complex: He was a rich, smart lawyer but on the other hand he wasn't afraid of hard work, he wasn't affraid to get his hands dirty. He wasn't muscular just because of the workout in the gym, but because he worked a lot with his bare hands. First he was a perfect playboy who didn't want a relationship, but later after he became to know Rian more he was the one, who wanted more from her and he wasn't afraid to admit it. Perfect bookboyfriend!
Rian was a smart and free-spoken woman. I loved their conversations, sometimes these were funny, other times sweet and sexy.
I think the author created a perfect couple, they were perfect for each other.
It's a perfect, light-hearted summer read. I loved the plot, and the ending was perfect!
I recommend this book to those who want to read a sweet love story with some funny and some hot scenes in it. 
It was my first book from the author but I want more! 5*
⭐⭐⭐⭐⭐

0 Megjegyzések