KRISTEN CALLIHAN: Idol

Sorozat: VIP #1
Fülszöveg:
„A ​zene a barátoddá válik, ha nincs egy sem, a szeretőddé, ha éppen arra vágysz. A haragoddá, a bánatoddá, az örömöddé, a fájdalmaddá. A hangoddá, ha nem találod a szavakat.”
LIBBY
Amikor rátaláltam Killianre, valami elveszett hercegre emlékeztetett, és épp részegen hevert az udvaromon. Az arca, akár egy istené, és pont olyan arrogánsan is viselkedett. Nem volt hajlandó elmenni. Szexi, elbűvölő és egy icipicit mocskos a fantáziája – szép lassan ledönti a falaimat, és én egyre többre vágyom.
Az enyém lehetne, ha lenne hozzá bátorságom. A probléma az, hogy az egész világ őt akarja. Hogyan tartsak meg egy bálványként imádott rocksztárt, amikor mindenki azon mesterkedik, hogy elvegye tőlem?
KILLIAN
A világ egyik legnagyobb rockbandájának énekeseként áloméletet éltem. De egyetlen végzetes döntés elég volt hozzá, hogy mindez a darabjaira hulljon.
Most minden romokban hever.
Aztán megismertem Libertyt. Morcos, magának való lány – de egész aranyos. Á, kamu. Az igazság az, hogy ha csak hozzáérek, eszméletlenül dögössé válik, és sokkal jobban vágyom rá, mint bármelyik, a nevemet sikító rajongómra valaha is.
A világ hangosan követeli, hogy álljak vissza a színpadra, de nem vagyok hajlandó elhagyni őt. Ki kell találnom, hogyan csalogassam ki a csigaházából, hogy velem maradjon.
Mert mióta megismertem Libbyt, minden megváltozott. Minden.

Véleményem:
Most, hogy befejeztem a könyvet, megfogalmazódott bennem egy pár dolog. Egy: De régen olvastam már rock sztárokról szóló regényt! Kettő: Én nagyon szeretem a rock sztáros történeteket! Három: Miért nem olvastam eddig ezt a történetet?
Nagyon tetszett ez a kis romantikus történet.
Libby nagyon szimpatikus, egyszerű csaj volt, aki elszigetelten élt egy kisvárosban. Killian is egyből szívembe lopta magát. Ő a menő rocker, akinek kicsúszott a talaj a lába alól. Nem a legjobb pillanatában „futott össze” Libby-vel. Épp részeg volt és motorral bezúgott a lány udvarára, de mivel Libby egy jó lelkű csaj, nem hívta a rendőrséget, hanem gondoskodott az ápolatlan, tök részeg srácról. Ez mondjuk annyira nem volt szerintem valósághű, én tuti kihívtam volna a rendőröket.
A történet kettős nézőpontból íródott, ami szerintem különösen Killian karakterének tett jót. Ki gondolta volna, hogy egy menő, bulizós rocker ilyen érzékeny, szerethető karakter lehet!
Tetszett, hogy a szereplők között lassan, fokozatosan alakult csak ki a párkapcsolat. Először jó barátok lettek, aztán mélyülnek csak el az érzelmeik. Jó volt olvasni, ahogy egymást húzzák, kötözködnek egymással.
Kíváncsi voltam, hogy alakul a kapcsolatuk, mert bár nagyon jó volt olvasni, hogyan élnek Libby kis városkájában, konkrétan a világtól elzárva, de ugye Killian egy sztár, akit vár vissza a zenevilág, a koncertek. Látszólag teljesen különbözőek, bár Libby is tud zenélni, és igen tehetséges, ő inkább visszahúzódó típus.
Tetszett a cselekmény, ahogy fejlődött a szereplők kapcsolata. Tetszettek a páros elé állított akadályok, és ahogy azokat a szereplők feldolgozták. Nagyon jó volt olvasni, hogy Killian mennyire támogatta Libby-t, nagyon megértő volt, igazi álompasi.
Örülök, hogy kezembe akadt ez a könyv és várom a sorozat többi részét is! 4.5*
⭐⭐⭐⭐✩

Series: VIP #1
Blurb:
Libby

I found Killian drunk and sprawled out on my lawn like some lost prince. With the face of a god and the arrogance to match, the pest won’t leave. Sexy, charming, and just a little bit dirty, he’s slowly wearing me down, making me crave more.

He could be mine if I dare to claim him. Problem is, the world thinks he’s theirs. How do you keep an idol when everyone is intent on taking him away?

Killian

As lead singer for the biggest rock band in the world, I lived a life of dreams. It all fell apart with one fateful decision. Now everything is in shambles.

Until Liberty. She’s grouchy, a recluse—and kind of cute. Scratch that. When I get my hands on her, she is scorching hot and more addictive than all the fans who’ve screamed my name.

The world is clamoring for me to get back on stage, but I’m not willing to leave her. I’ve got to find a way to coax the hermit from her shell and keep her with me. Because, with Libby, everything has changed. Everything.

My Review:

Now, as I’ve finished this really good book, I realised that: 1. It was a long time ago I read a story about rock stars 2: I love reading these kind of stories 3. Why haven’t I read this story before??
I loved this sweet romantic story.
Libby was a lovable character. She was a simple woman who lived in isolation in a little town. Killian was a famous rocker who lost himself and he was in a really bad shape when he met Libby. He was drunk and damaged Libby’s garden when they first met. But Libby was a good, kind woman who didn’t call the police, she helped the unknown, scruffy, drunk man. I think it wasn’t so realistic but  it was a good plot.
The story was written in dual point of view which was good for the characters especially for Killian’s character. Who thought that a famous rocker could be so lovable, and sweet?
I loved that their relationship was developed slowly between the main characters. First they became friends and later lovers when their feelings became stronger, I liked reading about how they banter each other.
I was curious while I was reading the story, because they were so different. Libby was talented, and she was a really good singer and she loved music but she was a private person. She loved music but she couldn’t imagine herself as a star unlike Killian. Their life was perfect while they were living in Libby’s little town, but I was curious what would happen when Killian had to go back touring.
I liked the plot and the difficulties they had to face. I loved how they solved these difficulties, and it was really good to read how Killian helped Libby when she needed someone. He was a perfect bookboyfriend.
I liked this book and I want to read the other books in the series.
4.5*
⭐⭐⭐⭐✩

0 Megjegyzések