BORÍTÓLELEPLEZÉS: Olivia Brice: Úja élni és hinni


Olivia Brice: Újra élni és hinni
Kiadó: NewLine Kiadó
Várható megjelenés: 2020. 07. 25.

Fülszöveg:
„Nem hiszek a tündérmesékben, többé már nem!”
A félig magyar, félig amerikai származású Elizabeth Hobbs megsebzett szívvel, de annál nagyobb álmokkal költözik Chicagóba. A múltban ért sérelmei miatt nehezen nyit a férfiak irányába; úgy érzi, soha többé nem akar szerelmes lenni. Ám a szerelmet nem lehet keresni, azt a végzet sodorja utunkba. Elizabeth első munkája egy őrületesen sármos labdarúgó útjának egyengetése, ám a focistával közös munkájuk nem várt fordulatot vesz és eddig elhallgatott titkok kerülnek felszínre.
Daniel Miller a chicagói labdarúgó csapat kapitánya és üzletember, híres egyéjszakás kalandjairól, nem akar elköteleződni egy nő mellett sem. Azonban a klub vezetősége egy „koloncot” ad mellé, akinek az utasításait követnie kell a csapat és a klub érdekében. Munkakapcsolatuk átalakul, de Elizabeth múltja és Daniel félelmei számos akadályt állítanak kiteljesedni vágyó szerelmük elé.
Hogyan nyithatjuk meg újra összetört szívünket, ha a szerelem kopogtat rajta?
Képesek vagyunk másokkal szembeni előítéleteinket legyőzni?

Ha tudni szeretnéd hogyan keveredik a történetbe a maffia, akkor tedd a kosaradba és olvasd el a könyvet!
„… milliomos vagyok, van sármom és jól nézek ki. Chicago legmenőbb agglegényének tartanak, bomlanak a nők utánam. Habár ezek az emberek mit sem tudnak a valódi énemről, a médiának sem mutatok ebből mást, mert már nem érdekelnek a külsőségek.”

A szerző

Olivia Brice vagyok egy hétköznapi gondokkal küzdő, dolgozó nő, édesanya és feleség, aki fáradalmait a könyvek világában piheni ki. A könyvekből álmokat építek, az álmokból pedig várakat. Minden egyes könyv után úgy éreztem, hogy valamit én is adni szeretnék az embereknek, épp úgy, ahogy az írók adtak nekem a regényeikkel, így tavaly neki vágtam megírni első könyvemet, melynek címe: Újra élni és hinni. Az olvasás mellett a zene nyújt számomra teljes kikapcsolódást, ennek révén a könyvem megírásában a zene nagyban inspirált. Könyveimmel kellemes kikapcsolódást szeretnék nyújtani olvasóimnak, valamint példát kívánok mutatni a jövő nemzedékének, mert hiszek az írás és olvasás erejében!







0 Megjegyzések