MARIANA ZAPATA: The Wall of Winnipeg and Me -Szívvel a falnak

Fülszöveg:
Ha Mr. Darcy amerikai focizna…Vanessa Mazur pontosan tudja, hogy helyesen cselekszik. Nem is érzi rosszul magát azért, mert felmondott. Asszisztensi/házvezetőnői/tündérkeresztmamai állását a szövetség legjobb védőjátékosa mellett mindig is átmenetinek szánta. Nagy tervei vannak, melyek között nem szerepelt az extra méretű alsógatyák mosása, legalábbis nem élete végéig.
Így amikor Aiden Graves bekopog az ajtaján, és azt kéri tőle, hogy jöjjön vissza hozzá, teljesen ledöbben.
A „winnipegi nagy fal”-ként ismert pasas két évig a köszönését sem fogadta, a születésnapjáról is megfeledkezett. Most pedig? Valami egészen elképesztő dologra akarja rávenni.
Mit válaszolhat az ember lánya annak a férfinak, aki megszokta, hogy mindig megszerzi, amit akar?
Hol a határ az ellenszenv és a szerelem között?
Tantrikusan izgalmas, hosszan bontakozó románc.
Éld át a tüzét!

Véleményem:
Egyszerűen imádtam ezt a könyvet! 2020 első kedvenc könyve! Nagyon hamar befejezetem, alig tudtam letenni, teljesen rabul ejtett!
Ez volt az első könyvem Mariana Zapata írónőtől, de tuti, hogy nem az utolsó! Ez a könyv tökéletes volt a romantikus lelkemnek, ajánlom mindazoknak, akik szeretik az édes, szívmelengető történeteket.
Mint a foci és a művészet, és mint minden vágy, a szerelem egy álom. És mint az álmok esetében, nincs mögötte semmiféle biztosíték. Nem magától születik. Nem táplálék nélkül virágzik. Ez különbözteti meg a többi nagyszerű dologtól. Önzetlenségében a legerősebb. És akár örökké is tarthat olyasvalaki mellett, aki nem fél az utolsó leheletéig ragaszkodni a benne rejlő lehetőségekhez.
Igazán megkedveltem a szereplőket, mindekettejüket. Vanessa egy, a valóság talaján álló nő, aki nehéz dolgokon ment keresztül fiatalkorában, de ezek a múltbéli események csak erősebbé, és eltökéltebbé tették. Sokmindent elért fiatal kora ellenére, tanult, és saját vállalkozása volt. Tiszteletem ezért, felnéztem rá, ezért is szerettem a karakterét.
Aiden, egy szexi futball sztár, de igen távolságtartó. Vanessa volt Aiden személyi asszisztense két évig, de ezalatt a két év alatt alig kommunikáltak, csak a munkával kapcsolatban beszéltek. Szorosabb kapcsolat nem alakult ki közöttük, mert Aiden távol tartotta magát tőle, egészen addig, míg Vanessa fel nem mondott. Ami Aiden múltját illeti, neki is nehéz gyerekkora volt, pont emiatt céltudatos pasi, aki keményen megdolgozott a sikerért. Kitartásának köszönhetően ma már gazdag és híres sportoló. 
Amit igazán szerettem ebben a könyvben, az az ahogy lassan, fokozatosan megnyíltak egymásnak, főleg Aiden. Bizonyos szinten mindkét főszereplő egy kicsit sérült, sebzett a múltban történtek miatt, szerintem pont ezért illenek össze annyira, tökéletes párost alkotott az írónő.
Nagy piros pont jár azért, mert a kapcsolatuk lassan, nagyon lassan alakult ki. Nagyon tetszett, ahogy napról napra egyre erősebbek lesznek az érzéseik, és ezáltal egyre szorosabb lesz köztük a kapcsolat.
Azt viszont senki nem meséli el neked, hogy a céljaid felé vezető út nem egyenes, inkább egy labirintusra hasonlít. Megállsz, elindulsz, meghátrálsz, befordulsz néhány rossz sarkon, de ami a lényeg: soha nem szabad elfelejteni, hogy van kijárat. 
Bevallom van egy pici, icipici problémám (nem is igazán probléma :D ), mégpedig az, hogy hiányoltam Aiden nézőpontját.... Csak Vanessa gondolatait olvashatjuk, ami tetszett, és nagyon jó volt, de néha úgy belemásztam volna Aiden fejébe is, hogy tudjam, hogy mit gondol, mit érez. Annyira azért még sem zavar ez, hogy ne adjak neki 5 csillagot, sőt kedvencem lett a könyv (annak ellenére, hogy jobban szeretem a kettős nézőpontból íródott sztorikat).
Ajánlom a könyvet!!
⭐⭐⭐⭐⭐⭐

My Review:
I LOVED LOVED this book so much! The first favorite book of 2020! I finished it so quickly, I couldn' t put it down!
It was my first book from Mariana Zapata but not the last. This story was perfect for my romantic soul. I recommend this book to those who love sweet, heart-warming stories.  💓
I really liked the characters, both of them. Van was a realistic woman who went through some awful things in the past but these things made her stronger and more persistent. She achieved a lot. I could look up to her, I respected her. 
Aiden was a sexy football star, but he was distant and unsocial. Van was his personal assistant for two years. For two years they didn't really speak a lot, they only had work related conversations, Aiden distanced himself from her, until Vanessa left him. Aiden had a really bad childhood too, but he became a really hardworking guy, a famous star.
What I really loved about this book how they opened up to each other slowly, especially Aiden. Both were broken in some way, so I think they were perfect for each other, a perfect fit.
Their relationship developed slowly, so so slowly. I enjoyed reading about their feelings which became stronger and stronger every day. 
I have a tiny, so so tiny problem (not a problem really :D ), I missed Aiden's point of view... We could only read Van's thoughts which I loved but sometimes I would loved to read what Aiden thought. But honestly it didn't really bother me so much. This story, this book get 5* from me despite the fact that I love dual point of views more. 
Top recommendation!
⭐⭐⭐⭐⭐⭐

0 Megjegyzések