Jennifer Probst: Keresd az alkalmat

Sorozat: Keresd #1
Fülszöveg:
Verilyben sikeresen működik a házasságközvetítő, amelyet Kate Seymour irányít két barátnőjével karöltve. Kate nem pusztán okos üzletasszony, de titkos erő birtokában is van: amikor a szerelem ott vibrál a levegőben, akkor mintha áramütés érné. Ezt érzi, amikor találkozik Slade Montgomeryvel, a kissé indulatos és döbbenetesen jóképű válóperes ügyvéddel, aki egy napon beront a házasságközvetítő irodába, és bizonyítékot követel: nem teszik-e tönkre az ő sérülékeny húgát, aki Kate legújabb ügyfele? Kate csak úgy tudja meggyőzni a férfit arról, hogy ő nem csaló, ha megtalálja neki álmai asszonyát. De vajon sikerül-e Kate-nek megtartania a két lépés távolságot, amikor a férfi olyan hatással van rá, hogy szinte remeg a lába a jelenlétében? Vagy talán a házasságközvetítő is révbe ér egyszer?

Véleményem:
Ez egy jó kis romantikus, egyszerű, könnyed történet. Nem agyalós, kikapcsolódásnak tökéletes. 
Számomra amolyan egyszer olvasós, de tényleg nem volt rossz. Nem mondhatok semmi rosszat róla. El tudom képzelni egy egyszerű romantikus TV filmként is ezt a történetet.
Az első szerelemnek nagy ereje van, sok mindent megtanít, és segít erősebbé válni.
Kate egy szimpatikus szereplő, akinek van egy különleges képessége. Megérzi, ha valakiket egymásnak teremtenek. Gyakorlatilag erre építi vállalkozását, társkereső szolgáltatáskat nyújt. A bibi ott kezdődik, mikor megismeri Slade-et aki nem hisz a szerelemben, egy igazi agglegény, és az új ügyfele. A bonyodalom akkor kezdődik, mikor megérzi a különleges szikrát, de nem ám a pasi és másik nő között, hanem saját maga és a vonzó ügyvéd között. Vajon mi történik?
Hogyan szégyellheted egyáltalán, hogy a szívedre hallgatsz? Ez a legbátrabb dolog, amit bárki tehet ezen a világon.
Slade egy jóképű ügyvéd, aki már megégette amagát a múltban. mindene a munkája, sokra vitte, és nem akar újraházasodni, mert nem hisz a szerelemben. A testvére miatt jelentkezett a társkereső irodában. Gyakorlatilag ez egy kihívás volt közte és Kate között. Vicces volt olvasni a kettejük párbeszédeit, ahogy Kate próbálja megtalálni a számára tökéletes nőt.
Persze közben Slade rájön, hogy ő Kate-et akarja. Először csak szexuálisan, de utána elmélyülnek az érzelmek és többről szól ez közöttük, mint csak egy viszonyról.
A szerelem esélye mindent megér, Mr. Montgomery. Szívfájdalmat, gyászt, reménytelenséget. Ez az egyetlen az életben, amiért érdemes harcolni. Habár semmire sincs garancia, de ha az ember őszintén és bátran megnyílik a másik előtt, bánnunk sincs mit.
Igazából tetszett a kettejük kapcsolata, a kisebb "bonyodalmak", tényleg egy egyszerű történetről van szó, valahogy azért hiányzott belőle valami. Hogy pontosan mi, azt nem tudom... 4*
⭐⭐⭐⭐

0 Megjegyzések