Vi Keeland: EGO MANIAC-Egomániás

Fülszöveg:
Akkor ​találkoztam Drew Jaggerrel, amikor éppen betört a Park Avenue-i irodámba. Még azelőtt tárcsáztam a 911-et, hogy kipróbáltam volna rajta a vadiúj, szuper menő Krav Maga tudásomat. Gyorsan leállított, miközben jót kuncogott a nevetséges támadási kísérletemen. 

Naná hogy az illetéktelen behatolónak arrogánsnak kellett lennie. Aztán kiderült, hogy nem is volt annyira illetéktelen.

Drew éppenséggel az irodám jogos tulajdonosa volt. Épp szabadságon volt, amíg a saját flancos irodáját újították fel. Amit egy csaló adott nekem bérbe úgy, hogy az valójában nem is volt bérelhető. A fickó tízezer dollárral megrövidített.
Másnap, a rendőrségen töltött hosszú órák után Drew-nak megesett rajtam a szíve, és tett egy olyan ajánlatot, amit nem utasíthattam vissza. Cserébe, hogy felveszem a telefonjait, amíg a titkárnője szabadságon van, ott maradhatok az irodában, amíg nem találok magamnak másik helyet. Minden bizonnyal hálásnak kellett volna lennem, és befognom a számat, amikor meghallottam, milyen tanácsokat ad az ügyfeleinek. Nem bírtam megállni, hogy elrejtsem a véleményem. De nem számítottam arra, hogyan reagál a testem minden egyes vitánkra. Pláne hogy úgy tűnt, mi csak vitatkozni tudunk.
Mi ketten épp egymás ellentétei voltunk. Drew egy keserű, haragos, a párkapcsolatokat bámulatosan pusztító fickó, miközben az én munkám meg az, hogy segítsek az embereknek megmenteni a házasságukat. Az egyetlen közös dolog köztünk, az az iroda, amin osztoztunk. És a vonzalom, amit napról napra egyre kevésbe tudtunk tagadni.

Véleményem:
Jaj de jó volt olvasni ezt a könyvet! A történet aranyos és vicces volt, szerethető karakterekkel, egy pár forró jelenettel gazdagítva. Szuper romantikus könyv, csak ajánlani tudom! Számomra tökéletes kikapcsolódás a stresszes napok után, alig vártam, hogy este legyen és elővehessem a könyvet! Teljesen kikapcsolt!
Szeretem az írónő eddig általam olvasott könyveit, és ez is egyből magába szimpantott. Jó a stílusa, szeretem az írásmódját, a humorát. Amiért a könyv plusz pontot érdemel, az az, hogy váltott nézőpontból íródott a történet. Imádom az ilyen sztorikat ahol belelátunk mindkét szereplő fejébe.
Szülőnek lenni választás, nem pedig jog.
Drew egy nagyon szimpatikus pasi volt már az elején is. Tetszett ahogy húzta Emeriet, tetszettek a "vitáik". Nagyon viccesek voltak együtt. Egy nagyon helyes, sikeres és gazdag pasiról van szó, aki tisztában van az adottságaival, és él is a lehetőségeivel. És hogy mikor zúgtam bele? Amikor olvastam hogyan viszonyul a fiához... Egyből belopta magát a szívembe.
Emerie az a női karakter, akire abszolút nincs egy rossz szavam se. Egy okos, talpraesett nő, tetszik hogy karakán, kiáll magáért, és vitázik Drew-al. Teljesen pozitív szereplő, akit megszerettem, tökéletes női karaktert alkotott az írónő.
A két főszereplőt imádtam együtt! Viccesek voltak, de emellett izzott közöttük a levegő. Tetszett, ahogy fokozatosan megnyíltak egymásnak, főleg Drew. Izgalmas volt a sztoriban a bonyodalom is.
Az emberek nem hagyják el azokat, akiket szeretnek, hanem örökre velük maradnak.
Bevallom őszintén, hogy az írónő könyveinek eredeti angol borítói jobban tetszenek, mint ezek az álomgyáros borítók, de gondolom annak is meg van az oka, hogy miért nem azokat használják. Minden esetre örülök, hogy megvettem ezt a könyvet és a polcomon díszeleg.
Szóval számomra 5 csillagos kedvenc lett a könyv és tényleg ajánlom!
Alig várom, hogy októberben találkozhassak az írónővel, mert ugye tudjátok, hogy Magyarországra jön?? Izgatottan várom!
⭐⭐⭐⭐⭐

Blurb:
A ​new standalone novel from #1 New York Times bestselling author Vi Keeland
The night I met Drew Jagger, he’d just broken into my new Park Avenue office. 
I dialed 9-1-1 before proceeding to attack him with my fancy new Krav Maga skills. 
He quickly restrained me, then chuckled, finding my attempted assault amusing. 

Of course, my intruder had to be arrogant. 
Only, turned out, he wasn’t an intruder at all. 

Drew was the rightful occupant of my new office. He’d been on vacation while his posh space was renovated. 
Which was how a scammer got away with leasing me office space that wasn’t really available for rent. 
I was swindled out of ten grand. 

The next day, after hours at the police station, Drew took pity on me and made me an offer I couldn’t refuse. In exchange for answering his phones while his secretary was out, he’d let me stay until I found a new place. 
I probably should have acted grateful and kept my mouth shut when I overheard the advice he was spewing to his clients. But I couldn’t help giving him a piece of my mind. 
I never expected my body to react every time we argued. Especially when that was all we seemed to be able to do. 

The two of us were complete opposites. Drew was a bitter, angry, gorgeous-as-all-hell, destroyer of relationships. And my job was to help people save their marriages. 
The only thing the two of us had in common was the space we were sharing. 
And an attraction that was getting harder to deny by the day.

My Review:
It was so good reading this book! The story was sweet and funny with some really hot scenes. Amazing romantic book, top recommendation! It was a perfect relaxation after some stressful days, I couldn't wait to hold this book in my hands in the evenings. 
I love the author's other books too, I love Vi's style. I devoured this one too.  I really loved that it was written in alternate POVs.
Drew was a really lovable guy from the beginning. I loved their 'arguments', they were funny. Drew was a really hot, succesful and rich guy and he knew this. And when did I fall in love with him? When I was reading about him and his son. I loved them together and I loved how he cared about him.
Emerie was a really lovable character too, I couldn't say anything bad or negative about her. She was a smart, definite, adroit woman, I loved that she stood up for herself. An absolute positive character, I became fond of her. The author created a perfect heroine.
I loved the two characters together. Their scenes were funny, sweet but there were also a few hot scenes too. It was good to read how they opened up to each other, especially Drew. I really liked the plot twist, the complications too.
Honestly I love the author's original English covers more than the Hungarians but I'm really happy that I have this book on my bookshelf.
So this book became my favorite. 5*
I can't wait to meet Vi Keeland in October because she is coming to Hungary!!! 
⭐⭐⭐⭐⭐

0 Megjegyzések