K. Bromberg: Szükség

Sorozat: Szükség #1
Fülszöveg:
Rylee ​Thomas hozzászokott ahhoz, hogy ura minden helyzetnek. De hamarosan találkozik egy férfival, akivel élvezet elveszíteni az irányítást…
A pajkos mosolyú és fájdalmasan jóképű Colton Donavan számára kihívást jelentek, mert olyan világban él, ahol minden nő őt akarja. Én vagyok a szabályt erősítő kivétel. Megszokta már, hogy az élet minden területén pontosan azt kapja, amit akar. Ő a vakmerő férfi, aki mindig az irányíthatóság és irányíthatatlanság közötti szűk mezsgyén jár, akár a pályán dönget, akár azon kívül.
Colton úgy robban be az életembe, mint egy tornádó: felemészt minden kontrollt, feszegeti a sebezhetőségem korlátait, és kérlelhetetlenül behatol a sebzett szívem köré font védőháló mögé. Széthasítja azt a világot, amit olyan óvatosan, rendezetten, kiszámíthatóan, fegyelemmel építettem fel.
Amit ő akar, azt nem tudom neki megadni, amire nekem van szükségem, azt ő nem adhatja meg. De ha már egyszer a finom külső mögött megpillantottam lerombolt lelkének rejtett sötét titkait, vajon el tudok sétálni tőle?
A szexuális vonzalom tagadhatatlan. Mind a ketten kétségbevonhatatlanul vágyunk az irányításra. De ha e két világ összecsap, elég lesz-e a vonzalom arra, hogy összekössön minket, vagy a ki nem mondott titkok és a konok csaták végül arra késztetnek, hogy elváljanak útjaink?
Véleményem:
Nekem tetszik ez a sorozat! Most olvasom második alkalommal. 
Mi az újraolvasás oka? Az, hogy a Passionflix készített egy sorozatot a könyv alapján, és nem bírtam magammal, előfizettem a csatornára!  
Először a könyvről: A történet az első részben túl nagy meglepetést nem tartogat. Colton egy szexi, gazdag autóversenyző, egy igazi playboy, nőcsábász. Eddig nem volt komoly kapcsolata, élvezi az életet. Egyből sejteni lehet, hogy kapcsolatfóbiája valamilyen korábbi trauma eredménye. Rylee megjelenéséig minden nőt megkapott, nem tepert igazán egyik nőért sem. De Rylee más volt, nemet mondott, ezért ő még inkább meg akarta kapni. Később Rylee sem tud ellenállni neki... Eddig sablonos igaz? Annak indul, de a végén valahogy mégis megfogott, egyedivé vált. 
Coltont megkedveltem. Először igazi nagyszájú rosszfiú, akit minden csaj meg akar szelídíteni (többek között én is 😜). Élveztem azt, ahogy Ryleet próbálta elcsábítani, a szócsatáikat, az udvarlást. Rylee szörnyű dolgon ment keresztül, így megértem, hogy óvatos akart lenni, tudta, hogy Colton össze tudja törni a szívét. Pont a két főhős lelki világa, múltja teszi a történetet egyedivé, érdekessé.
Persze erotikus könyvről van szó így a forró szexjelenetek sem hiányozhatnak a könyvből! 🔥Nekem ezek is tetszettek! 😁


A tévésorozatról: IMÁDTAM! Hű a könyvhöz, a főszereplőket nagyon jól választották ki! Főleg a Colton karakterét alakító Casey Deidrick-et! Imádtam! 💓 Aki tud angolul, annak ajánlom, hogy fizessen elő a Passionflix csatornára. A film alá angol nyelvű feliratot is lehet tenni ha az valakinek könnyebbséget jelent. (Persze én ezt másnap tudtam meg! 😄) De egyébként, nagyon szépen, érthetően, tisztán beszélnek a filmben.
⭐⭐⭐⭐⭐



Series: Driven #1
Blurb:
Rylee ​Thomas is used to being in control. But she’s about to meet the one man that just might make her enjoy losing it…
I am the exception to the rule.
In a world full of willing women, I’m a challenge to the roguish and achingly handsome Colton Donavan. A man used to getting exactly what he wants in all aspects of life. He’s the reckless bad boy constantly skating that razor thin edge toward out of control, on and off of the track.
Colton crashes into my life like a tornado: sapping my control, testing my vulnerabilities beyond their limits, and unintentionally penetrating the protective wall around my healing heart. Tearing apart the world I rebuilt so carefully with structure, predictability, and discipline.
I can’t give him what he wants and he can’t give me what I need. But after a glimpse beneath his refined exterior into the dark secrets of his damaged soul, can I bring myself to walk away?

Our sexual chemistry is undeniable. Our individual need for complete control is irrefutable. But when our worlds collide, is the chemistry enough to bring us together or will our untold secrets and battle of wills force us apart?

My Review:
I love this series. Now I read it twice.
And why is the re-reading? Because Passionflix made a TVseries based on this book/series. I couldn't help it, I signed up!
About the book: In the beginning of the story there is no surprise. Colton is a sexy, rich and famous car racer, a real playboy. He didn't have a real relationship, he slept around and just had fun. I thought from the first time that he had problems with  commitment because of his traumatized past. Until Rylee he got everything, every women. He didn't have to fight for someone. But Rylee was different, she said no to him, so he wanted her more. Later Rylee couldn't resist him either...  This is stereotypical, isn't it? Yes, first it was but later the story became unique. And I loved it.
I became fond of Colton. First he was a typical @sshole, a bad guy. Every women wanted to tame him (me too 😜)I loved to read about how he was wooing Rylee, I loved their funny and sexy conversations.
Rylee went through awful things. I understood why she wanted to be careful because she knew that Colton could break her heart.
I think the two main character's spiritual word and past made the story more interesting, exciting and unique.
It's a really good erotic romance with lots of hot scenes!🔥
About the TVseries: I absolutely LOVE it! The movie was true to the books. They chose the actors perfectly, especially Colton's character. Casey Deidrick is perfect Colton! I loved him! 💓 Go, watch on Passionflix!

0 Megjegyzések