Tarryn Fisher: Dirty Red- Zűrüs vörös

Sorozat: Szeress, ha hazudok is #2
Fülszöveg: 

Drága Olivia! 

Azt hitted, elveheted őt tőlem. Vesztettél. Most, hogy már az enyém, mindent meg fogok tenni, hogy velem maradjon. Kételkedsz bennem? Minden, amire te fented a fogadat, az enyém lett. Ja, és ha esetleg érdekel: már egyáltalán nem is gondol rád. Nem fogom elengedni őt… Soha. 
Leah 
Leah Smith végre mindent megszerzett, amit valaha is akart. Vagy mégsem? Házassága leginkább kölcsönbérletnek tűnik, mintsem élethosszig tartó elköteleződésnek, az általa felépített kép pedig a szeme láttára omlik össze. Új szerepében és a titkokkal teli múltjának terhével el kell döntenie, meddig hajlandó elmenni az ellopott kincsek megtartásáért.


Series: Love Me with Lies #2
Blurb:
Dear Opportunist, 
You thought you could take him from me, but you lost. Now, that he's mine I'll do anything to keep him. Do you doubt me? I have everything that was supposed to be yours. In case you were wondering; he doesn't ever think about you anymore. I won't let him go....ever. 
Dirty Red

Leah Smith finally has everything she has ever wanted. Except she doesn't. Her marriage feels more like a loan than a lifelong commitment, and the image she has worked so hard to build is fraying before her eyes. With a new role and a past full of secrets, Leah must decide how far she is willing to go to keep what she has stolen.


Véleményem:
Nekem ez is 5*, mint az első rész. Nagyon jó, hogy most Leah szemszögéből ismerhetjük meg a történetet. 
(..) a hegeknek ott kell lenniük, ahová a sors szánta őket.
Az írónő ebben a részben is váltakozva mutatja be a jelent és a múltat. Nagyon tetszett, hogy nem csak a jelenben haladtunk tovább, hanem megismerhettük a múltat is, azt hogy hogyan ismerkedett meg Leah és Caleb, és hogy mi történt Leah-val a múltban.

 A szerelemben nincs logika. Belezuhan az ember, mint egy gödörbe. Aztán csak benne ragad. Jobban belehal, mint amennyire életre kel tőle.
Leah továbbra sem szimpatikus, de bizonyos mértékben érthető miért lett ilyen. Tényleg szereti Calebet, és bármit megtesz érte hogy ne veszítse el. Ami nagyon de nagyon nem tetszik, hogy a gyerekével bánik. 
A könyvben azért vannak az ő esetében is pozitív változások. De továbbra se szeretem. 


A szerelemben pont ez a legrosszabb: akármennyire is igyekszel, sohasem felejtheted el azt, aki befészkelte magát a szívedbe.
Jó húzás volt a szerzőtől, hogy a múltról és a jelenről szóló fejezeteket váltakozva írta. Ez érdekessé tette a sztorit, valamikor alig bírtam letenni a könyvet.

Aztán elcsíptem egy pillantást. Egy pillantást. Meddig tarthat egy pillantás… úgy igazából? Egy pillantás éppen egy pillanat. Egy istenverte, ártalmatlan pillanat – mégis hosszú és bonyolult történetet hordozhat. Három év is belefér egy pillantásba. Láthatod benne a vágyat.
 Az emberi szem a tudat jelbeszéde. Ha jól megnézed, láthatod benne a nyers és leplezetlen igazságot.

Alig várom, hogy elolvassam a harmadik részt, úgy érzem az fog legjobban tetszeni, mert Caleb nézőpontjából íródott. Nagyon kíváncsi vagyok az ő érzéseire és gondolataira.
⭐⭐⭐⭐⭐

My Review: 
It was a 5* read, like the first book. It was good to read Leah's POV. I loved that beside the present we could read about the past, how Leah and Caleb met, and what happened with Leah in the past.
I didn't really like Leah, but now I could understand her more. She really loved Caleb and did everything for him, to keep him. What I didn't like about her how she treated her child.
She changed a lot through the story but I still didn't like her.
It was a good pull from the author that she wrote the story alternating between the past and the present. It made the story more interesting. Sometimes I couldn't put the book down.
I can't wait to read the third book. I think it will be my favorite, because it was written in Caleb's POV and I'd love to read about his thoughts and feelings.
⭐⭐⭐⭐⭐

0 Megjegyzések