Jön TABOOX Reader könyves meglepetésdoboz!


Manapság nagy divatja van a könyves meglepetésdobozoknak. Most a TABOOX egy újdonsággal rukkol elő. Ez pedig nem más, mint a TABOOX Reader könyves meglepetésdoboz.
És hogy mit tartalmaz ez a bizonyos doboz? 
Egy 3 hónapnál nem régebbi megjelenésű, gondosan kiválasztott könyvet az erotikus irodalom műfajából és a könyvhöz kapcsolódó izgalmas ajándékokat (4-8 db). Nagyon kíváncsi vagyok nem csak a könyvre, hanem, hogy milyen ajándékokat találok majd a dobozban! 😉😜

A TABOOX Reader könyves meglepetés dobozok ára bruttó 9.800 Ft + 980 Ft szállítási költség. Rendelésedet a következő havi dobozokra minden hónap 15-ig adhatod le a TABOOX webshopjában. 

Most viszont kedvezményesen juthatsz hozzá a dobozhoz, ugyanis kaptam egy kuponkódot, ha ezt használod, akkor 20%-al olcsóbban szerezheted be a dobozt.
Kuponkód: "VIVIEN"
A kupont a Kosár vagy Pénztár felületen tudod érvényesíteni 2018. június 15-ig. 

Az a megtiszteltetés ért, hogy kapok a júniusi dobozból egy példányt, és a dobozbontásról videót is készítek, elmondom őszinte véleményemet a doboz tartalmáról. 😊📹 Szóval ha érdekel mi lapul a dobozban, kövesd az oldalt és június 20-a után megtudod!

Ha a bejegyzésem felkeltette érdeklődésedet az alábbi linkeken megtalálod TABOOX-ot:

0 Megjegyzések