Tiffany Reisz: Az angyal

Eredeti cím: The Angel
Sorozat: Eredendő bűnösök 2
Fülszöveg:
Egyetlen menekülőszó sem védheti meg a szívet. 
A hírhedt erotikus regények szerzője, a profi domina, Nora Sutherlin valami olyasmit tesz, ami egyáltalán nem vall rá: bujkál, mégpedig luxuskörülmények között. Házigazdája, a vagyonos és gátlástalan Griffin Fiske boldog, hogy vendégül láthatja Norát vidéki birtokán, különösen pedig annak örül, hogy megismerheti Nora társát, a fiatal, tapasztalatlan és angyali szépségű Michaelt.
Nora pártfogoltja titokzatos, de nem annyira, mint Søren, a nő egykori és mindenkori szeretője. Vajon lelepleződik ez az izgalmas, lelki és testi sebekkel tarkított viszony? Ki az a nő, aki folyton Søren körül legyeskedik? És miért nyomoz a pap után? Milyen titkokat leplez Michael? Vajon fiatalsága elég csábító lesz-e ahhoz, hogy Nora ne térjen vissza régi szeretőjéhez? Legyőzi-e a fájdalmat a szerelem?

Véleményem:
Érdekes könyv! Érdekes sorozat! Elég durvák a szexjelenetek, bár nem olyan részletesek mint mást erotikus könyvekben. De ahogy az első könyvnél is, itt sem ezeken van a hangsúly. 
Vegyesek az érzelmeim a könyvvel kapcsolatban. Az írónő jól felépítette, mindig úgy fejezett be egy-egy fejezetet, hogy kíváncsivá tette az olvasót, hogy vajon hogyan folytatódik. Jól keverte a szálakat. Most jobban megismerhettük a szereplőket. 
Soren… az első részben nem volt valami szimpatikus, azt mondanám, hogy volt benne 'valami', de most valahogy megkedveltem… azt leszámítva hogy szadista! :) Valóban szereti Norat, bár nem tudom megérteni, hogy ha szeret valakit, hogy tudja megosztani mással. Azért belenéznék a fejébe, hogy mit gondol, amikor másvalakivel szexel Nora, és a múltban ugye ez Soren szeme láttára is megtörtént. De talán ez a szado-mazo kultúra egyik lényege, és mivel ez teljesen távol áll tőlem, ezért nem tudom megérteni. De bevallom nem is akarom! 
Nora, kemény csaj, de továbbra sem a szívem csücske. Mindent megtesz amit Soren mond...Durva dolgokat is. Például Michael szüzességének elvétele...
A sorozat kötetei közül ez a rész tetszett legkevésbé. Ennek oka Michael, egy fiatal srác, aki bekerül ebbe a körbe, ez számomra negatívum, ugyanakkor pozitívum is, mert Soren adott valami célt az életének, megmutatta neki, hogy érdemes élni, és hát szerelmes lett... Tehát nem igazán tudom ezt negatívumként említeni. Ha belegondolok, hogy mik történtek vele, milyen kapcsolat fűzte Norához... Durva. 
Griffin, a gazdag srác, Nora szeretője, ő is Dom a Körben. Bevallom az előző részben nekem szimpatikus lett a lazaságával, a humorával. Kellett egy ilyen szereplő ebbe a sorozatba. Az ő karaktere aki sokat változott az előző részhez képest, a múltjához képest, már nem az a bulizós, kocsmában verekedő, drogos, gazdag gyerek akivel az előző részben megismerkedtünk.
Szóval lehet szidni ezt a könyvet, mert tényleg durva dolgok vannak benne, de szerintem nagyon jól megírt történet. Az írónőnek nagyon jó a stílusa! Nem egy Szürke ötven árnyalata típusú BDSM történet, ez az igazi szado-mazo kapcsolatokat mutatja be. Soren csak az egyik szadista a történetben. számára az, hogy megveri Norát nem csak játék, ő erre izgul fel, neki ez kell ahhoz, hogy aztán szexelni, adott esetben szerelmeskedni tudjon élete párjával. Bizarr, de van ilyen. Nem mindennapi történetet ismerhetünk meg, nagyon jó stílusban.
Külföldi borító:


Értékelés:

Idézet:
"Sok vizek el nem olthatnák e szeretetet. A folyóvizek nem boríthatnák azt el." Szent Biblia, Énekek Éneke
 "A szerelem az a nyílt seb, amiről azt reméled, hogy soha nem gyógyul be."
"Némely seb túl mély ahhoz, hogy könnyet ejtsünk miatta. - Vagy talán nem elég mély." 
"A szex homeopátiás szer az időeltolódásra."
"Valaki egyszer úgy határozta meg az őrültség fogalmát, hogy az nem más, mint újra és újra ugyanazzal próbálkozni, és mindig más eredményt várni."
"Azt értékeljük a legtöbbre, amit fel kell áldoznunk, hogy a miénk legyen." 

0 Megjegyzések