Heidi McLaughlin: Choose Me

Sorozat: The Archer Brothers 2
Fülszöveg:
Two brothers.
One woman.
One son.
One choice.
Lives ripped apart, shattered and rebuilt.
Evan and Nate Archer: Brothers, best friends, warriors and now enemies. Both in love with the same woman. Both determined to fight for what they want.
Nate Archer promised to protect Ryley Clarke in the event Evan didn’t make it back. It’s a promise between brothers since the early days of basic training. Nate never considered that his feelings, long buried since high school, would resurface and grow stronger.
Evan Archer wants answers. He wants someone to pay. After being gone for an unprecedented amount of time, nothing is making sense now that he’s home. Most of all, he can't understand how his brother ended up engaged to his fiancée. Evan is determined to uncover the mystery, and win back his family.
The Archers are about to fight dirty.
Véleményem: 
Nagyon jó könyv! Éreztem én az előző rész végén, hogy megszeretem Nate Archert!
A könyv Evan és Nate szemszögét felváltva mutatja be. Most a két testvér a két főszereplő.
Evan továbbra is szerethető karakter, Ryleyt és fiát EJ-t akarja visszaszerezni, hiszen számára nem változott semmi mióta elment, jött vissza menyasszonyához, fiához, nem olyan mintha 6 éve szakítottak volna és most újra találkoznak. Kezdi látni, hogy Ryley valóban szereti Nate-t, és átérzi milyen nehéz neki, ezért már arra is gondol, hogy elengedi, mert így nem okoz neki fájdalmat. Ilyen az igaz szerelem: bármit megteszek azért hogy a másik boldog legyen, akár el is hagyom. De egyvalamiről nem mond le EJ-ről. Amikor róla beszélt, vagy vele beszélt, mélyen megérintett, és fia egy-egy mondta által kiváltott érzései olyan jól le voltak írva, hogy megkönnyeztem. Milyen lehet 5 évesen megismerni a fiadat? Lemaradni a születéséről, az első mosolyáról, gagyogásáról, az első lépésekről, első szavakról?Milyen érzés lehet, hogy gyereked mást szólít apának? Szörnyű, főleg akkor ha nem Te akartál kilépni az életéből. 
Nate szintén szeretnivaló karakter. Megértem Ryley miért szeretett bele. Ő volt ott vele mikor Eva "meghalt", ő segített neki tovább élni, talpra állni. neki köszönheti életét, és így fia életét is. A szerelem lassan bontakozott ki, több évvel Evan állítólagos halála után, és miután Natet elhagyta a barátnője. Ryley és Nate egymás támaszai voltak, így kerültek egymáshoz igazán közel. Megkönnyeztem Nate néhány gondolatát is, főleg mikor Evannek mesélt érzéseiről, és arról hogy találtak egymásra Ryleyval. És ami meghatott EJ-hez fűződő viszonya, igazi apa-fia kapcsolat alakult ki közöttük, EJ volt az egyetlen kapocs bátyjához.
Szóval a két pasi abszolút szerethető, és nagyon kíváncsi voltam, ki kerekedik felül, szerintem mindkettejüknek egyenlő esélye volt győzni. Evan mellett szól, a nagy szerelem, lelki társak voltak Ryleyval, szinte azonnal egymásba szerettek és tini koruk óta együtt voltak. Nate mellett szól az idő, hiszen 6 év alatt az ember sokat változik, és lehet már nem olyan lenne Evan és Ryley kapcsolata, mint régen. Nate volt az, aki Ryleynak erőt adott, boldog, harmonikus családot hoztak létre.
A két pasi bizonytalansága itt is látszik:
Evan gondolatai Nate és Ryley kapcsolatáról:
"They have connection. It's there;I saw it. He loves her, he always has, and I'm afraid I may be too late. I'm not sure if what we have...had..will be enough to break through what they share"
Nate gondolatai:
"I've always been second to Evan in her eyes;that's something I've accepted." 

De ez a könyv nem csak érzelmekről, romantikáról szól. Egy kicsit olyan volt, mintha az NCIS valamelyik részét nézném. Valóban szerepelt benne az NCIS, CIA és JAG. Ugyanis a testvérek elkezdtek nyomozni azután mi történt Evan csapatával, mi történt hat év alatt, miért maradtak távol ennyi ideig, és a legfontosabb miért mondták a családnak, hogy halottak. Szóval egy kis krimi is keveredett is ide, ami kellett is a könyvnek, mert különben elég búskomor lett volna, ez izgalmasabbá tette. A végén mindenre fény derül. :)
Az első résznek a borítója nagyon tetszett, ez már annyira nem.

Értékelés:

Idézet:
"When you fall in love, it's because of who you're meant to be with, not who your parents choose for you."
"I'm never drinking again and that will last until the next time I'm feeling sorry for myself." 
Itt egy nagyon jó trailer a könyvhöz:





0 Megjegyzések