Tillie Cole: RAZE-Letarol



Fülszöveg:

Egy ​férfi, akit megfosztottak a szabadságától, az erkölcseitől… az életétől.

Fogságban idomították arra, hogy öljön, csonkoljon és mészároljon. A 818-as fogolyból megállíthatatlan harcos lett a ringben. Csak az erőszakot ismeri. Miután éveket töltött el száműzetésben egy föld alatti pokolban, csak egy gondolat jár a fejében: a bosszú… a véres, lassú és erőszakos bosszú.

Egy nő, akit megfosztottak a szabadságától, az erkölcseitől… az életétől.

Kisa Volkova az egyetlen lánya Kirill Volkovnak, az Elhallgattatónak, aki a hírhedt New York-i orosz maffia, a Bratva három főnökének egyike. Védelem alatt éli az életét. De tulajdonképpen börtönben. És túl sok ellenség ólálkodik az ajtajuk előtt. Kisa arról álmodik, hogy kiszabadul.

A maffiafőnök apa kizárólagos hatalmat gyakorol az ő világukban. De a vőlegénye, Alik sem jobb: a Barlang ötszörös bajnoka, hidegvérű gyilkos, Kisa életének minden területét irányítja, amitől a lány halottnak érzi magát belül… Aztán egyik este megváltozik minden.

Kisa belebotlik egy tetovált, sebhelyes, mégis lenyűgözően jóképű hajléktalan férfiba az utcán. Valamiért mélyen felkavarja az illető: ismerős, de tiltott vágyakat ébreszt benne. A férfi teljesen menthetetlennek tűnik. Kisának gyorsan el kellene felejtenie… mindkettőjük érdekében.

Ám hetek múlva, meglepetésére ez a férfi lesz a Barlang beugró harcosa, és Kisa tudja, hogy óriási bajban van. A jövevény kérlelhetetlen az ellenfeleivel, Kisa pedig mániákusan odavan érte. Vágyik rá. Sóvárog az érintése után. Magának akarja ezt a titokzatos férfit… akit úgy hívnak, hogy Raze.

Véleményem:

Hűha! Nem mindennapi történet. Már régen olvastam Rázós kötetet. Ezt ledaráltam, 2 nap alatt kiolvastam, régen volt már ilyen, hogy le tudtam ülni és csak olvastam... olvastam... 

Sokkoló történet, amit nem tudtam letenni, tudni akartam mi fog történni a szereplőkkel. Tetszett a váltott nézőpont, a komplex személyiségek. Ezek igazán érdekessé tették ezt a sztorit.

Főszereplőnk Raze, aki tinikorában került be egy börtönszerű helyre, ahol élet halál harcosnak képezték ki. Vagy meghal vagy megöli az ellenfelét. Nem volt választása. Egy cél lebegett a szeme előtt, ha egyszer valahogy kijutna, akkor bosszút áll azon, aki miatt bekerült. Elég titokzatos volt a személye. Kérdéses volt honnan  jött, mi történt vele. Nem emlékezett semmire köszönhetően a sok drognak amit adtak neki, elfelejtette ki is ő valójában. De amint kikerül és tisztul a szervezete jönnek vissza az emlékek...

Női főhősünk Kisa, aki maffiavezér apjának dolgozik, ő irányítja a Barlangot, ami szintén egy harcos "klub". Itt szintén élet halál harcot vívnak, és az eddigi bajnok pont Kisa vőlegénye. Kisa egy nagyon rossz kapcsolatban van, de sajnos nem tud mit tenni ellene. Kívülről tökéletes párost alkotnak, két maffiavezér egyetlen gyerekei, akik összekötik életüket. 

Aztán amikor Raze bekerül a Barlangba minden megváltozik. Fény derül egy pár titokra, jönnek a fordulatok.

Raze vegyes érzelmeket váltott ki belőlem. Ijesztő nagydarab (köszönhetően a több mint tíz év alatt belekényszerített szereknek), tele hegekkel, ijesztő tetkókkal. Több mint egy évtizeden keresztül csak egyvalamit csinált, ölt. Nincsenek érzelmei, egyetlen célja a bosszú. Eléggé beszűkült az élete, ha lehet ezt annak nevezni. Ez megváltozik, amikor megismeri Kisát, akihez egyből vonzódik. Kezd lassacskán megnyilni, érezni...

Kisa is egyből érzi a kapcsolatot közte és Raze között. Nem tud ellenállni neki, de ez nagyon veszélyes, mert vőlegénye már akkor is megöl egy pasit ha az ránéz Kisára. Ha pedig úgy gondolja, hogy Kisa sokat beszélget a pasival, vagy nem úgy viselkedik ahogy az neki tetszik, akkor a csajt is megbünteti. Így elég veszélyes helyzetbe kerül Raze miatt. Sajnáltam Kisát a helyzete miatt.

Érdekes, felkavaró történet, ami beszippantott. Amit hiányoltam a végén egy kis előre tekintés. Mi lesz velük? Hogy sikerül beilleszkednie a való világba? De ettől eltekintve tetszett. 

⭐⭐⭐⭐⭐

My Review:

OMG! It's not an everyday story. It's a brutal, unique one. It was a long time ago that I read dark romance. I finished it in record time, in two days. In the winter break I could read and read for hours.

It's a shocking story which I couldn't put down, I wanted to know what would happen with the characters.

I loved the dual point of views and the compley characters. These made a story more interesting.

Raze was taken to a prisonlike place when he was a teenager. He had to fight for his life. Die or kill. He didn't have a choice. He had only one goal: revenge. He was a myterious man, he didn't remember much from his previous life because of the drugs he got in the prison. When he escaped without the drugs he started to remember. It was exciting. 

Kisa's father was the leader of the maffia. She managed the club where men were fighting for their lives. The champion in this club Kisa's fiance. Kisa was in a bad realationship, but she couldn't do anything about it. I felt sorry for her.

When Raze became a member of the club the story became exciting. There were twists and secrets...

I have mixed feelings about Raze. I think he was an interesting character. He was frightening with a huge muscular body, with lots and lots of scar and scary tattoos. In the last decades he did only one thing, he killed. He didn't have feelings. But he started to feel when he met Kisa, he started to open up.

Interesting, disturbing story which I devoured in two days. What I was missing: the future, what would happen with them? How can he fit in society? But despite this, I liked the book.

⭐⭐⭐⭐⭐

0 Megjegyzések