Samantha Young: Jamaica Lane

Sorozat: Dublin Street #3
Fülszöveg:
Barátkozó természete ellenére Olivia fájdalmasan bátortalan az ellenkező nemmel, még megszólítani sem meri a srácokat, akik bejönnek neki. De amikor Edinburghba költözik, új életet kezdhet, és miután belezúg egy szexi egyetemistába, úgy dönt, ideje legyűrnie a félelmeit és megszerezni, amire vágyik.
Nate Sawyer igazi nagypályás, aki senki mellett nem hajlandó lehorgonyozni, a legjobb barátaihoz azonban a végletekig hűséges. Így amikor Olivia hozzá fordul a párkapcsolati nyűgjeivel, felajánlja, hogy bevezeti a lányt a flörtölés rejtelmeibe, és segít Oliviának, hogy szexuálisan is magabiztosabb legyen.
A csábítás trükkjeit bemutató baráti tanfolyam hamarosan elsöprően szenvedélyes románccá alakul. Nate múltja és elköteleződésre való alkalmatlansága azonban tönkreteszi a kapcsolatot, és Olivia egyedül marad. Nate azonban hamarosan rájön, hogy élete legnagyobb hibáját követte el, és emberfeletti erőfeszítéssel kell visszaédesgetnie a lányt, különben örökre elveszíti…
Véleményem:
Nekem tetszenek Samantha Young könyvei, így voltam ezzel a könyvvel is. Abszolút kedvencem azért még mindig a Dublin Street de ez a könyv is tetszett.
Egy kiszámítható sztorit kapunk, de ez abszolút nem zavart, jól esett olvansi ezt  a kellemes romantikus történetet. 
Olivia tapasztalatlan a randizás és a szex terén így segítséget kér legjobb barátjától Nate-től. Nate egy szexi, édes pasi, aki igazán törődik Oliviával. Egyből lehet sejteni, hogy itt bonyodalmak lesznek, annak ellenére, hogy megegyeztek bármi is lesz közöttük megmaradnak legjobb barátoknak. Na persze... Ez olyan egyszerű, igaz?
Hát nem volt az, eddig is legjobb barátok voltak és sok időt töltöttek együtt, de ezután bekeveredett a kapcsoltukba a szex is. Gyakorlatilag máris párkapcsolatban éltek.
De nem csak erről szólt a történet, nem egy könnyed love story, ahogy azt már Samantha Youngtól megszokhattuk valami komolyabb témát is érint. Ebben az esetben ez nem más mint a gyász. Gyakorlailag ez az, ami még jobban összekovácsolja a párost. Szerettem őket együtt és nagyon jó volt újra találkozni a régi párosokkal.
Nekem tetszett a sztori, könnyen olvasható, így elég hamar befejeztem. Még most talán az sem zavart annyira, hogy csak Olivia nézőponjából íródott a történet, bár azért néha Nate fejébe is belekukkantottam volna! 
Ajánlom a könyvet azoknak, akik az írónő korábbi könyveit is szerették és azoknak akik komolyobb témával fűszerezett romantikus történetet akarnak olvasni. Aki még nem olvasta a sorozat korábbi részeit, annak ajánlom, hogy sorban haladjon, mert bár külön párosokról szólnak a könyvek, mégis előkerülnek a régi szereplők.
⭐⭐⭐⭐⭐

Series: Dublin Street #3
Blurb:
One ​simple lesson in seduction between two friends can turn into so much more…
Despite her outgoing demeanor, Olivia is painfully insecure around the opposite sex – usually, she can’t get up the nerve to approach guys she’s interested in. But moving to Edinburgh has given her a new start, and, after she develops a crush on a sexy postgrad, she decides it’s time to push past her fears and go after what she wants.
Nate Sawyer is a gorgeous player who never commits, but to his close friends, he’s as loyal as they come. So when Olivia turns to him with her relationship woes, he offers to instruct her in the art of flirting and to help her become more sexually confident.
The friendly education in seduction soon grows into an intense and hot romance. But then Nate’s past and commitment issues rear their ugly heads, and Olivia is left broken-hearted. When Nate realizes he’s made the biggest mistake of his life, he will have to work harder than he ever has before to entice his best friend into falling back in love with him – or he may lose her forever…
My Review:
I love books by Samantha Young, I loved this book too. But my favorite book from the author is still On Dublin Street, but Jamaica Lane is really good too.
This is a calculable story, but it didn't bother me, I really enjoyed reading this romantic story.
Olivia is inexperienced in dating and in the bedroom so she asked help from her best friend, Nate. Nate was hot and sweet, he cared about her. You can guess right away that there will be some problem between them despite the fact that they agreed to stay friends in case their affair fail. Of course... This is so easy, right?
They were best friends who cared for each other and spent a lot of time together and now they started to have sex. It was already a real relationship.
But this story wan't just a simple light-hearted love story. There were some heavy topic, something they both went through, it was grief.
Grief forged them together more, they became closer to each other. I loved them together and I loved to read about the old couples from On Dublin Street and London Road.
I loved the story, it was an easy read so I finished it quickly. And now it didn't bother me that we could read the story only just in Olivia's point of view, but sometimes I would have loved to see what Nate thought.
I recommend this book to those who love Samatha Young's books, and love to read love stories with some serious topics.
⭐⭐⭐⭐⭐

0 Megjegyzések