Colleen Hoover & Tarryn Fisher: Never never-Soha de soha


Colleen Hoover & Tarryn Fisher: Never never-Soha de soha 1-3


Fülszöveg:
Soha ne hagyd abba! Soha ne felejts! 

Jó barátok voltak, amióta csak megtanultak járni. 
Ma délelőtt óta vadidegenek. 
A fiú bármit megtesz, hogy emlékezzen. A lány bármit megtesz, hogy felejtsen. 

Fülszöveg:
Silas versenyt fut az idővel, ahogy egyre több igazságra derül fény, miközben más szálak összekuszálódni látszanak. Ráadásul most már magasabb a tét, ahogy Silas kezéből egyre inkább kicsúszik az irányítás, és mások kezdik gyanúsnak találni a viselkedését. Charlie bajban van, így hát neki kell áthidalnia a szakadékot a múltjuk és a jelenük között. Mert valahol a „szeretlek”-ek meg a „soha, de sohá”-k között ott rejtőzik az igazság, amiről egyelőre elképzelésük sincs, mégis meg kell találniuk.



Fülszöveg:
Tudod, ki voltál valaha és ki akarsz lenni a jövőben?
Silas Nash és Charlize Wynwood kénytelen elmélyedni a múltban, hogy megoldják saját rejtélyeiket. Versenyt futnak az idővel, hogy megtalálják a szükséges válaszokat, mielőtt mindent elveszítenek.
Vajon vissza tudják szerezni, ami egyszer már az övék volt? Visszakaphatják-e a régi énjüket?






Véleményem:
Egyben értékelem a sorozatot. Igazából nem is tekintem sorozatnak olyan rövidek az egyes részek. 2 nap alatt ledaráltam a 3 részt. Tetszett! Nagyon lekötött, elérték az írónők, hogy alig tudtam letenni! Mostanában nem vettem a kezembe ennyire izgalmas történetet, ezért különösen jó volt olvasni!
Sose felejtsd el azokat, akik kikövezték az utadat. Mindig próbáld jobbá tenni a világot azok számára, akik utánad fogják lakni.
Charlie és Silas elvesztették az emlékezetüket, azt hogy ezt hogyan élik meg mindkettejük nézőpontjából megismerhetjük. Hogy mi történt velük, azt egészen az utolsó rész utolsó fejeztéig nem tudjuk. Csak azt, hogy 48 óránként elvesztik az emlékeiket. Jó pár lehetséges okot felvetnek az írónők, így játszanak az olvasó idegeivel. Vajon mi történt?
Inkább szeretlek a nehéz időkben, minthogy megvesselek a legszebb pillanatokban.
Miközben olvastam a történetet, egyre jobban megkedveltem a szereplőket, akik sokat változtak a sztori folyamán, sokat fejlődtek.
A sors lelkünk mágneseként vonzza hozzánk azokat az embereket, helyeket és dolgokat, amelyekhez tartozunk.
És a végkifejlet? Bevallom őszintén először csalódott voltam. Tényleg ez volt az oka a memóriavesztésnek? De ahogy volt időm megemészteni a történetet 😊rájöttem, hogy egyáltalán nem volt baj, hogy úgy fejeződött be a történet ahogy. Mert így volt mondanivalója, amit már megszokhattunk, főleg Coleen Hoovertől. Colleen Hoover rajongóknak ajánlom! 4.5*
⭐⭐⭐⭐✩




My Review:
This review is about the whole series. These books were so short I devoured the whole series in 2 days. I liked it! I couldn't put it down! Recently I haven't read such an exciting story as Never never was. Because of this it was really good to read!
Charlie and Silas lost their memories, we could read both of their thoughts, how they fought to get back their memories. The reader didn't know what happened with them through the whole story. The authors made some possible solutions, they played with the reader's nerves. While I was reading the books I always asked myself: 'What the hell is happening??'
The characters changed a lot through the story and because of this I  became to like them more.
And what I think about the conclusion? Honestly first I was disappointed. 'Really?? This was the reason??' But later after I processed the story 😊 I realised it wasn't a bad ending because with this conclusion this story had a say, a message, as we, Colleen Hoover fans got used to it. 4.5*
⭐⭐⭐⭐✩

0 Megjegyzések