Újabb csomag Tiffany Reisz írónőtől / Mail from Tiffany Reisz

Megérkeztek Tiffany Reisz írónőtől a kártyák amiket már annyira vártam. Ezeket a kártyák a The Red című könyvéhez kapcsolódnak. Tudni kell, hogy a könyvben nagy szerepet kap a művészet. Ez egy erotikus fantasy, amiben a főhősnőnek galériája van. Értékelésemet a könyvről ITT olvashatjátok. Minden fejezetben megjelenik egy festmény, amihez kapcsolódóan valami erotikus élményben lesz része. Az írónő által küldött kártyák ezeket a festményeket ábrázolják:


A könyvnek gyönyörű a borítója, egy ilyen kártyát is tartalmazott a csomag, a hátoldalán Tiffany aláírásával. 😊


Egyébként minden festményt ábrázoló kártya hátoldalán megtalálható a festmény címe és a művész neve, plusz egy hozzá kapcsolódó idézet a könyvből:

 The collectable cards from Tiffany Reisz arrived! I love them! These cards are featuring arts from The Red, the new erotic fantasy from the author. In the book the heroine has a gallery, in every chapter we became to know a new painting (these are on the cards). You can read my review HERE.
There's a card with the cover of the book, and it has Tiffany's authograph on it. 😊 I absolutely love this cover, it's so beautiful!


0 Megjegyzések