Tiffany Reisz: The King

Sorozat: The Original Sinners 6
Fülszöveg:
Bouncing from bed to bed on the Upper East Side—handsomely paid in both bills and blackmail fodder—Kingsley Edge is brilliant, beautiful and utterly debauched. No carnal act or chemical compound can relieve his self-destructive apathy—only Søren, the one person he loves without limit or regret. A man he can never have, but in whose hands Kingsley is reborn to attain even greater heights of sin. He plans to open the ultimate BDSM club­: a dungeon playground for New York's A-list that'll change the scene forever.
The club becomes Kingsley's obsession—and he's enlisted some tough-as-nails help. His new assistant Sam is smart, secretive and totally immune to seduction (by men, at least). She and Kingsley make a wicked team. Still, their combined—and considerable—expertise in domination can't subdue the man who would kill their dream. The enigmatic Reverend Fuller won't rest until King's dream is destroyed. It's one man's sacred mission against another's….
Véleményem:
Ki gondolta volna, hogy ennyire tetszeni fog? 5 csillag!
Tényleg nem hittem volna, hogy ennyire tetszeni fog. Ennek oka, hogy Kingsley annyira nem volt a szívem csücske az elején, majd fokozatosan belopta magát a szívembe, ahogy megismerhettük milyen volt kamaszkorában, milyen érzelmeket táplál Soren iránt, illetve a kapcsolatuk iránt. Az írónő úgy ír, hogy minden szereplővel úgy jártam mint Kingsleyvel. Előbb nem kedveltem, majd fokozatosan megismerhettük őket és megszerettem őket. Na jó van ezalól kivétel: Nora, érte nem rajongok, és Wes, aki pedig egyből favorit lett! De  tuti így volt ez Soren és Kingsley esetében.

Most Kingsley mesél egy történetet, méghozzá Soren és Kingsley történetét, de nem a kamaszkorukról, hanem abból az időből, amikor már 29-30 évesek voltak. Először vonakodva álltam neki a könyvnek, mert Kingsley Angliába repült, hogy felkeressen valakit, és meséljen neki... Na ki lehet az? Igen, Grace! Ilyen nő nincs is! Nora nagyon jó barátja, annak ellenére, hogy ő a férje időszakos szeretője (már nem tudom melyik részben volt erre utalás) és Gracenek mindezzel nincs baja, mert hát ő megkapta Sorent egy éjszakára....  Ezt a vonalat ezzel le is zártam.

Szóval Kingsley arról az időszakról mesél, amikor 29 évesen újra találkozik Sorennel. Aki eddig szerette Sorent, az most imádni fogja! Ugyanis Kingsley elég mélyen volt, folyton csak szexelt, minden éjjel részeg volt, szexel és piával akart felejteni. El akarta felejteni a múltat, azt hogy miken ment keresztül míg a Légióban szolgált. Jött Soren és megmentette, segített neki továbblépni.
Érdekes volt olvasni, hogy hogyan építette fel a birodalmát. Szurkoltam neki, hogy sikerüljön. Bár már tudtam mi lesz a végeredmény. Szóval Sorennek köszönheti az ötletet, ő ösztönözte, hogy kezdjen valamit az életével, erre találta ki King, hogy egy új clubbot hoz létre az olyanoknak mint ők.

De nem egyedül csinálta, már korábban említette Kingsley Sam-et, akit szeretett, de szétváltak útjaik. Már vártam, hogy megismerhessem a történetüket. Nem erre számítottam, de így még jobban tetszett a szorijuk. Nagyon tetszett, ahogy Kingsley viszonyult a csajhoz. Tetszettek a párbeszédeit, jó párost alkottak.

Összességében azt kell mondjam, hogy még talán jobban tetszett ez a történet, így hogy nem volt benne Nora, és hogy nem Nora mesélt. Nem tehetek róla, neheztelek a nőre. Ha ilyen értelmes, okos, helyes jó pasija van mint Soren, miért kell mással is lennie. Nem akar hagyományos életet, nem akar gyerekeket, nincs azzal baja, hogy szeretője egy katólikus pap. Még azt elviselném, ha Kingsley lenne Soren mellett a másik szeretője, de egyszerűen nem bírom, hogy ennyi szeretője van.
Szóval azok, akik szeretik Sorent és Kingsleyt, azok ezt a részt nagyon szeretni fogják!

Értékelésem: 

Idézetek:
„Even the lightest touch can hurt an open wound.”
 „The true test of love is not always ’Will you fight for it?’ The real test of true love is often ’Are you willing to give it up?’”
"Jeg elsker dig"
 “Fionn and I have something in common." "And what is that?” Grace asked. “We’re both alive because of Søren.”
 "Vive le roi"


0 Megjegyzések