Katy Evans: Ripped

Sorozat: REAL 5
Fülszöveg:
Pandora, the gothic friend of Brooke (Real, Mine, Remy) and Melanie, thought that getting her heart broken by her bad boy rocker ex could only happen once. But now, he's back in town with the biggest concert of the year. Pandora hates him so much that she gets Melanie to come with her and play a prank on him at his gig. But when they are caught by security, and her ex himself is summoned, he decides not to press charges if she'll follow certain conditions. Pandora likes none of his rules, or that he's in charge of her, especially since they seem designed to make sure she's in close contact with him again. But the closeness reignites the passion they once shared, and soon no matter how much she wants to hate him, it's clear she's still hung up on him. And worse: he knows it too. 
Véleményem:
Miért nem olvastam még ezt a könyvet??? Egyszerűen imádtam! Szeretem a rocksztáros történeteket, és egy ilyen sztori Katy Evans tollából... mit ne mondjak fantasztikus!
Talán azért nem olvastam ezt, mert Pandora nem volt szimpatikus az előző részekben. Mindig negatív, durcás, savanyú, mérges volt. A gót barátnője Brooke-nak. Ezért nem olvastam eddig. De nagyon örülök, hogy végül megvettem! Az első ami megfogott az a borító, szerintem nagyon passzol a történethez!

Pandora, tehát ő a gót barátnő, fekete haj, fekete ruhák, fekete smink... Mindig negatív csajként jelent meg az előző részekben, utálja a férfiakat, szinte sosem nevet, nem mosolyog. Persze sejthetjük, hogy valami pasi áll ennek hátterében, de eddig a részig ezt még a barátnői elől is titkolja. Aztán jegyet vesz egy menő rockzenekar koncertjére, aminek az énekese nem más, mint fiatalkori szerelme aki összetörte a szívét, és akit szívből utál. Legalábbis  ezt mondja magának. Célja elmenni a koncertre és jól megalázni a srácot. Sejthető, hogy ebből mi lesz. Első találkozás a koncert után egy szobában történik, ahova a biztonságiak cipelik, mert zöldségekkel tojással dobálta meg Mackennat. Ekkor kiderül a srác is mérges rá. Valójában két méregbomba áll egymással szemben. Aztán Leo, az együttes menedzsere egy jó lehetőséget lát ebben az egészben. Éppen filmet forgatnak az együttesről, és lencsevégre kapták ahogy egy csaj megdobálta a nagy sztárt, és kiderült, hogy ez a csaj nem más, mint Pandora, akiről Mackenna mindig énekel... Leo felajánlja, hogy egy bizonyos összeget fizet, ha marad a turné végéig és a végső koncerten "kibékülnek". Ebből aztán majd dől a lé. Pandora elfogadja, egyrészt a pénz miatt, másrészt, hogy őrületbe kergesse a srácot.

Mackenna, az ex, aki tuti pasi. Tökéletes test, nagyon helyes, imádnivaló hang, tökéletesen zenél, énekel, miden nő őt akarja, ahogy ez lenni szokott az ilyen könyvekben. Kiderül, hogy ő is megszenvedte a szakítást, és ő is mérges. Ez nagyon jó volt, ahogy húzták egymást, mindamellett izzott a levegő körülöttük. Tipikus rocksztár, akinek az elmúlt hat évben az élete a zene, buli, pia, a nők, orgiák, édeshármasok körül forgott. Ami nagyon tetszett ebben a karakterben, hogy annak ellenére, hogy tipikus rocksztár, nem alakul át egyből a mesebeli herceggé, a dumája, a tettei továbbra is olyanok maradnak, mint amilyet egy rocksztártól "elvárunk". Jó, mondjuk miután Pandora visszatér az életébe más csajjal nem kavar, ez mindenképpen pozitívum, de nem esik egyből hasra Pandora előtt. 

A páros fokozatosan egymásra talál, aztán kiderülnek a múlt titkai, miért ment el Mackenna, miért lett ilyen Pandora, mi történt velük a szakítás után. 
Ez számomra egy könnyed olvasmány volt, egy jó erotikus-romantikus könyv. Egy kicsit megjelent benne Remy és Brooke, Melanie és Greyson is. Remy továbbra is kedvenc, de az lett Mackenna is!

Értékelés:

Idézetek:
"I can't even say I hate that little gleam in his eye, which screams, Bad boy, bad boy, I'm a fucking bad boy and I'm going to fuck with your life. I liked it. I used to like it so much. Until he did what bad boys actually do, and it turned out, that his being a bad boy has been the least fun I've ever experienced in my life."
"At seventeen, I had needed him.  At eighteen, I still missed him. At nineteen, I still wanted him. At twenty, I still thought about him. But by the time I heard him sing about me on the radio, making light music from nights that had held me together when I’d felt lonely—that’s when I wished I’d never laid eyes on him."
" I have a thing for you. Why is that I can have any girl out there and forget about her the moment I come, but you...?  Once just isn't enough. I want to come in you, again, and again. I want to watch you come. I'm a selfish prick who fucks girls to feel good. So, why is it with you I want to make you feel good? "
 "He was my first love and my first everything, including my first heartbreak."

 Könyv trailer:

 
 

0 Megjegyzések