Katy Evans: Remy

Sorozat: REAL Series 3
Fülszöveg:
Underground fighter Remington Tate is a mystery, even to himself. His mind is dark and light, complex and enlightening. At times his actions and moods are carefully measured, and at others, they spin out of control.
Through it all, there's been one constant: wanting, needing, loving, and protecting Brooke Dumas. This is his story; from the first moment he laid eyes on her and knew, without a doubt, she would be the realest thing he's ever had to fight for.

Véleményem:

Ez a rész tetszett legjobban, szeretem a történetet férfi szemszögből megismerni. Jobban szeretem ha egy könyvben váltakozva van jelen a két főszereplő nézőpontja, mert van amikor a két könyv egymás után olvasva unalmas, mert ugyanazok a párbeszédek ismétlődnek. De ezt a könyvet nem untam. Nagyon is tetszett! :) 
Váltakozva ismerhetjük meg a jelent, ahol éppen a templomi esküvőre készülnek és múlt fontosabb eseményeit Remy szemszögéből. Egyszerűen imádtam! Ebbe a pasiba ebben a részben abszolút beleszerettem! Mekkora szíve van! Nagyon jó volt olvasni, hogy ő mit érzett egy-egy esetben, hogy érzi, hogy felpörög és tudja, hogy jön egy epizód, ezeket hogyan éli meg, már ha emlékszik rá. Ami tetszett, nem volt benne szerelmi háromszög, vagyis nem volt kétely, hogy akarja Brooke-t, mióta meglátta, azóta ő lett a mindene, nem voltak megingások. Szóval imádtam!
A jelenben nem sok minden történt, csak a hotelből a templom mennek és vissza a hotelbe a nászéjszakára :)
Akinek az első két rész tetszett lehet ezt a részt nem fogja annyira szeretni, mert ez egy kicsit romantikusabbra, "nyálasabbra" sikeredett, most nem csak az a kemény harcos srác jelent meg mint az előző részekben, hanem az érző, gondoskodó, szerelmes Remy.
Értékelés:
Idézet:
“I wanted a girl as perfect as Brooke, and instead, she gave me something I never knew I wanted: something perfect that looks like me.” 
"There are things you’re certain about. That you’d bet your life on. Things that you just know. You know the heat of a fire will burn you. Water will quench your thirst. She is one of those things; the most unerring certainty of my life.” 

0 Megjegyzések