J. J. McAvoy: Black Rainbow-Fekete szivárvány

Fülszöveg:

Egy sorsfordító találkozás története.

Az érzéki egyhetes kaland után, amit a bárban megismert zenésszel átélt, Thea Cunning nem hitte, hogy valaha újra látja Levi Blacket.

Majd elérkezett a hétfő reggel, és ráébredt, hogy a korábbi szeretője nemcsak a professzora, hanem Massachusetts állam egyik legmenőbb büntetőügyvédje is.

Mivel a kurzuson mindenki abba a tizenkét diákból álló csoportba akar bekerülni, akiket Black professzor a szárnyai alá vesz, a feszültség egyre csak fokozódik. Thea az óra leadását fontolgatja, tekintettel az együtt töltött szenvedélyes hétre és a tagadhatatlan vonzalmukra. Végül is vannak más (kevésbé dühítően szexi) jogászprofesszorok is az egyetemen.

Ám hogy elérje célját és kiszabadítsa az apját a börtönből, Thea tudja, hogy a legjobbtól kell tanulnia – és az nem más, mint Levi Black.

De lehetséges a legjobbtól tanulni anélkül, hogy a legjobb ágyában kötnénk ki?

Véleményem:

Ez a könyv most nagyon kellett. Számomra eddig ismeretlen volt a szerző, na de a borító megfogott, így került be a kosaramba ez a könyv. 

Nem bántam meg a választást, mert szuper történet volt.

Tetszett a könyv stílusa, tetszett, hogy három részre volt osztva: múlt, jelen, jövő. Szuper volt a váltott nézőpont, éppannyira szerettem olvasni Thea fejezeteit, mint Leviét.  Thea és Levi egy bárban ismerkedtek meg és egyéjszakás kalandba bonyolódtak. Hamar kiderült, hogy nem elég nekik egy éjszaka, ezért megállapodtak, hogy egy hétig együtt lesznek, majd elválnak útjaik. Aztán jött a fordulat. Kiderült, hogy Levi Thea tanára. 

Összetett karaktereket kaptunk, főleg Levi esetében. Teljesen más volt a könyv elején megismert szexi, laza, zenész pasi, mint a könyv következő fejezeteiben megismert szigorú tanár, sikeres ügyvéd pasi. Megsúgom nekem mindkettő bejött. ;) 

Levi teljesen belopta magát a szívembe, főleg miután a kétféle személyisége keveredett. Tökéletes pasit kaptunk, szerintem bárki bele tudna szeretni, zenél, gondoskodó, vicces, jó az ágyban, laza, ugyanakkor fel tudok rá nézni, mert a munkájában nagyon sikeres, határozott, céltudatos, okos ember. 

Thea is szimpatikus volt. Volt egy célja, hogy sikeresen elvégezze a sulit és a legjobb ügyvéd legyen, hogy segíthessen kijutni apjának a börtönből. Ezért inkább feladta volna vonzalmát és érzelmeit Levi iránt, de a pasi nem hagyta. Ragaszkodott hozzá. Thea is komplex karakter volt, tetszett, hogy okos és talpraesett csaj volt. Szerintem szuper párost alkottak.

Azt hittem a tanár-diák viszony a fő bonyodalom a könyvben, de még volt egy fordulat, amire őszintén szólva nem számítottam. Szuper izgalmas volt, ahogy a szálak összekuszálódtak.

Ajánlom a könyvet és ezek után csekkolni fogom az írónő többi szerzeményét is.

⭐⭐⭐⭐⭐


0 Megjegyzések