MUSE by Katy Evans~ Release Blitz & ARC Review

MUSE-SBPRBANNER-RB.jpg
Muse by Katy Evans 
Publication Date: September 14, 2018 
Genre: Contemporary Romance
Muse_Amazon.jpg
Synopsis:
A brand new sizzling standalone contemporary romance by New York Times, Wall Street Journal, and USA Today bestselling author Katy Evans.
It was supposed to just be a quick trip to Manhattan.
My best friend was heartbroken. She needed support, and I needed inspiration.
I hoped to love the city. Bustling. Crazy. Inspiring New York.
But I ended up at the airport, heading home in the same condition that I arrived.
In a rut.
Add to all that, missing my flight and losing my laptop—the laptop, where the Best Love Story Ever sat on my hard drive.
Enter Noah Steele. Eerily familiar. Movie star. Heartthrob. Sultry romeo with bedroom eyes.
(But we're not going there.)
He missed his flight too.
Noah is so smoldering, lip-bitingly hot, he's not taken seriously as an actor, and is struggling to launch his career in New York.
He's only ever had superficial girlfriends, so he's having trouble showing true passion in his acting—the same challenge I’m having with this book.
When we met, we didn't know that our connection would bring us the change we’d been craving.
That we’d be the very thing the other needed and didn't know.
Each other's muse.
*This book is a complete standalone and no previous reading is necessary to enjoy.
Muse-AN.jpg
Download Muse Today!

My Review:
I don't know how to rate this book. Because I loved the writing, I loved that it was written in alternate POVs, but somehow I couldn't connect with the characters. I love Katy Evans' books but this story was different from her other books, it wasn't my favorite but it was good. It was a quickread with lots and lots of chemistry, lust and hot scenes. Perfect read for a weekend.
We're trained to look at what we don't have when we should be counting our blessings for what we do have.
This story was about insta love, a little bit unbelievable for me. They fell in love with each other during waiting for their flight...  I loved how they connected, I loved their conversations, I loved the hunt. But I wanted to read  more about them because I felt I didn't become to know them much. Becka was a struggling writer, Noah was an actor, a superhero with bulging biceps and amazing abs. Becka couldn't resist him. From the first time they were attracted to each other. During their game they became to know each other and fell in love.
People spend most of their lives in flux. Knowing what would make them happy, but saying 'Some day' instead of 'Right now' because obligations or geography or their own fears keep them from what they really want.
So I recommend this book if you want to read a lighthearted, funny, sexy story in the weekend and you love the author's other books. I cant't help it, Remy is my all time favorite! 😉Sorry Noah ...
3.5*
⭐⭐⭐✩
#Muse-Teaser1-2.jpg
Véleményem:
Most bajba vagyok egy kicsit ezzel az értékeléssel. Szerettem a stílust, azt, hogy váltott nézőpontból íródott a könyv, de mégsem tudtam beleélni magam a történetbe. Szeretem Katy Evans könyveit, de valahogy ez a történet más volt, mint az eddigi könyvei. Nem lett a kedvencem, de nem rossz történet.
Ez egy gyorsan elolvasható történet, sok-sok vággyal, vonzalommal és forró jelenetekkel. Tökéletes kikapcsolódás a hétvégére, de nálam egyszer olvasós kategória.
A történet számomra egy kicsit hihetetlen, egyből szerelembe esett a két főhős, pontosabban az idő alatt, míg a reptéren vártak a járatukra. Csupán néhány óra telt el mielőtt menthetetlenül szerelmesek lettek. Tetszett a kettejük közötti kapcsolat, a párbeszédeik és a kis játékuk, de magukról a szereplőkről többet olvastam volna, mert úgy érzem, hogy nem ismertem meg őket eléggé, annak ellenére, hogy váltott nézőpontból íródott a könyv.
Becka egy alkotói válságban szenvedő írónő, Noah pedig egy színész aki egy szuperhős alakít ennek megfelelően dagadó bicepsze és nagyon szép kocka hasa van. Így Becka egyszerűen nem tudott ellenállni neki. Közöttük már a kezdetektől izzott a levegő, aztán a kis játékuk alatt jobban megismerték egymást és elmélyültek érzelmeik.
Ajánlom a könyvet azoknak, akik egy könnyed, vicces, szexi történetet akarnak olvasni a hétvégén, és akik szeretik Katy Evans stílusát. Nekem továbbra is Remy a kedvenc Katy Evans karakterem! 😉Bocsi Noah...


About the Author:
Katy Evans is a New York Times, USA Today, and Wall Street Journal bestselling author. Her debut REAL shot to the top of the bestselling lists in 2013 and since then 9 of her titles have been New York Times bestsellers. Her books have been translated into nearly a dozen languages across the world.

Connect with the Author:
Amazon Author: https://amzn.to/2rdox8A

2 Megjegyzések

  1. Nem olvasok előre értékeléseket, de a Muse-ra nagyon kíváncsi vagyok, úgyhogy a te értékelésedbe is belelestem. :)) Meglepett a négy csillag, hiszen ez általában azt jelenti, hogy jobban eltolódott a hibák felé, semmint tartalmas, értéket adó könyv lett volna. Látom is, hogy egyszer olvasósnak jelölted, és ez kicsit elbizonytalanított :/ Mi szerinted a könyv legnagyobb hibája, és az, amit a legjobban szerettél benne? Nyelvezete mennyire emészthető?

    Pusznyusz: Everglow (Chronicles of a Bookshelf)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Először is azzal kezdeném, hogy nagyon szeretem Katy Evans könyveit. Szinte mind beszippant. :) Ezért én is vártam ezt a könyvet. A nyelvezete, stílusa tetszik! Ezzel nem is volt baj.
      Ami nem tetszett, hogy nagyon felületesnek éreztem. Nem tudtam beleképzelni magam a szereplők helyébe. Igazából csak elolvastam, egy kis kikapcsolódásnak jó volt! ;) Biztos vagyok benne, hogy ha ezt a történetet nem egy, hanem például kettő vagy három könyvben fejti ki, és jobban kidolgozza a szereplőket jobban tetszett volna.
      Kíváncsi vagyok Te mit szólsz hozzá, ha elolvasod! :)
      Szióka: Vivien

      Törlés