Néhány könyvheti és nyári megjelenés

Várjátok az Ünnepi Könyvhetet? Én igen! Miért is? Mert általában ilyenkor egy csomó jó könyv jelenik meg. A mostani bejegyzésemben összeszedtem néhány kívánságlistás könyvet, amit mindenképpen beszerzek (Jaj a pénztárcámnak! 😄), ezeket ajánlom is Nektek!

Barangoltam egy kicsit a Könyvmolyképző Kiadó oldalán (és előrendeltem néhány könyvet 😄📚): 

Az egyik ilyen könyv Georgia Cates: A szerelem szépsége című könyv, amit most 21%-os kedvezménnyel rendelhettek elő ITT.
Ez a könyv A fájdalom szépsége című sorozatnak a befejező része, amit körülbelül 4 éve olvastam, és végre az utolsó része is a polcomra kerül.


A másik nagyon, de nagyon várós könyv, (lehet ezzel kellett volna kezdenem, mert nagy kedvencem) az Tarryn Fisher: Tolvaj című könyve, amely a Szeress, ha hazudok is című soroznak az utolsó része. Az egész sorozat nagy kedvencem és ez a könyv meg is van e-könyvben angolul (egyszerűen nem tudtam kivárni a magyar megjelenést!), de most már nemsokára a polcomon lesz a másik két rész mellett!
Előrendelhető a következő linken: https://bit.ly/2k5tahE
Nem rossz a borító, de azért bevallom őszintén nekem az eredeti, angol borító jobban tetszett!

Várhatóan szintén június 7-én fog megjelenni Collen Hoover újabb könyve a Csúf szerelem. Olvastam és szerettem ezt a könyvet, mint az írónő minden más könyvét. Szerintem tök jó, hogy az amerikai borítóval adják ki itthon, nekem ez nagyon tetszik! (Sajnos nekem a brit kiadás van meg 😕, lehet meg kéne vennem ezt is?😏 )
Előrendelhető: https://bit.ly/2IrpntE

Alessandra Torre Hollywoodi mocsok című könyve is előrendelhető és várhatóan a könyvhétre érkezik.
Kedvezményesen itt rendelhetitek meg: https://bit.ly/2rS21Dl
Bár még nem olvastam, de nagyon kíváncsi vagyok rá! Képzeljétek még film és készült belőle, a trailert ITT megnézhetitek. A filmet még nem láttam, először mindenképpen a könyvet akarom elolvasni (mert számomra a könyv mindig jobb!😉 )


Ha már a Könyvmolyképző Kiadónál tartunk, leleplezték néhány könyv borítóját:
Nagyon nagyon nagy kedvencem Whitney G. Reasonable Doubt című könyve, ami magyarul az Alapos kétely címet kapta. Szerencsére a három rövidke részből álló sztorit egy könyvben adják ki, és az eredeti borítóval, bár a cím színvilága nekem nem annyira jön be, az eredeti szerintem jobban illik a borítóhoz, sőt én megtartottam volna  az eredeti angol címet, mint ahogy a kiadónál már megszoktuk. 
Jelenleg a könyv még árazás alatt van, de megtekinthetitek a kiadó honlapján: https://bit.ly/2rUZ9EI
A sorozatról értékelésemet itt megtaláljátok
Ezt a könyvet nem tervezem magyarul megvenni, ugyanis képzeljétek az írónő megajándékozott egy dedikált példánnyal, plusz még másik két könyvének dedikált példányát is elküldte nekem. Szerintem nem kell mondanom mennyire boldog voltam! Itt megleshetitek:  https://bit.ly/2GuRfHC

Szintén eredeti borítóval fog megjelenni T. M. Frazier King című könyve, amely nekem 5 csillagos kedvencem! Már majdnem megrendeltem külföldről, mikor olvastam a hírt, hogy Könyvmolyképző kiadó megvette a jogait, így türelmesen vártam. Nagyon remélem hamar olvashatjuk!
Értékelésem: https://bit.ly/2wTuDAT

Még egy kívánságlistás Rázós könyv Ker Dukey és K. Webster Ellopott babácskákhttps://bit.ly/2KAFFwQ
Tetszik a borító és várom hogy megjelenjen (bár ha jól emlékszem ez is az e-book olvasómon csücsül már angolul...)

Rachel Van Dyken A csábítás szabályai című könyvének borítója és fülszövege is felkerült a kiadó honlapjára: https://bit.ly/2KBIAWc
A könyvet olvastam, tetszett, de hol az értékelésem??? Fogalmam sincs.  Annyit viszont elárulok, hogy nagyon örülök, hogy nem az eredeti borítóval jelenik meg 😃! 
Jaj, és tudtátok, hogy a Passionflix ebből a könyvből is csinált egy filmet? Itt a trailer.



Akkor térjünk vissza a Könyvheti megjelenésekre, ugyanis van még egy nagy kedvencem, ami meg fog jelenni június elején méghozzá a Twister média gondozásában:
Tillie Cole Ezer csók című könyve egy nagyon gyönyörű, nagyon szépen megírt szívszorító történet. Összetörte a szívem, de nagyon szerettem! Egy csomag zsepit tuti elhasználtam, de megérte! Ajánlom mindenkinek! Én biztos megrendelem!
Értékelésem: https://bit.ly/2LdYZ4o
Előrendelhető: https://bit.ly/2rQOMle






Van még egy könyv, amit ajánlok, ez pedig az Álomgyár Kiadó gondozásában fog megjelenni. Még könyvhét előtt, május végén érkezik Vi Keeland A beosztott című könyve, ami nekem nagy kedvencem. Sajnálom, hogy nem az eredeti borítóval jelenik meg, mert az sokkal szexibb (most örülök, hogy ez a példány a polcomon díszeleg 😜).
Értékelésem a könyvről itt olvashatjátok.
A kiadó honlapján most 25%-os kedvezménnyel előjegyezhetitek: https://bit.ly/2wOm3Ds

0 Megjegyzések