Lakatos Levente: SZIGOR-A hatalom szabályai

Sorozat: Szigor 8-10
Fülszöveg:
Egyszer minden történet véget ér. 
Egyszer minden titokra fény derül. 
Egyszer minden szerelem elmúlik?

Liza és Igor boldogságáért magyar olvasók ezrei szurkolnak. A Szigor-trilógia zárókötetében végre kiderül, hogy az imádott páros jövője eggyé forr vagy a politikai csatározások veszteségeként örökre búcsút kell inteniük egymásnak. Ami biztos: eljött az ideje annak, hogy végre mindketten megtanulják a hatalom szabályait.

Véleményem:
Nagyon jó volt a könyv! Nagyon tetszett a történet lezárása. 
Állítólag a boldogtalanság is egy a fájdalmak közül, amihez idővel kezelés hiányában hozzászokik az ember.
Megkedveltem a szereplőket, Liza és Igor karakterét is szeretem.
Egyetlen embert sem szabad a boldogságával ellentétes döntèsekbe kényszeríteni
De azért volt, ami bökte a csőrömet velük kapcsolatban. Igor, amint különváltak Lizával egyből más nőkkel feküdt le, és mikor felmerült, hogy Liza esetleg másnál vigasztalódott ez bántotta??
Liza pedig már nem első alkalommal úgy töltötte Igornál az éjszakát, hogy tőle éppen egy nő jött el, vagy éppen akkor vitt fel magához egy nőt... De ez nem zavarta inkább felizgatta??
De végül is hús vér emberekről van szó, senki sem tökéletes.
Ezt a két dolgot leszámítva semmi bajom nem volt a történettel, és ezek sem olyan vészes dolgok, hogy emiatt levonjak a csillagokból.
Ebben a könyvben már kevesebb volt a romantika és több a politika. Bevallom nekem emiatt egy kicsit jobban tetszett a második könyv. De az erotikus részek ízlésesek, lehet én a fentebb említett dolgok miatt több konfliktusra számítottam a szereplők között, de tetszett a befejezés. 
Fogadd el, hogy egy nő is képes annyit teljesíteni, amennyit te! Ne akard elnyomni, leigázni, behódoltatni, hanem kezeld egyenrangú félként. Mert nem elsősorban férfinak vagy nőnek, hanem embernek születtünk.
Ajánlom a könyvet, és a sorozatot azoknak akik szeretik az erotikus romantikus könyveket, és akik szeretik Lakatos Levente stílusát.
A borítók nagyon tetszenek, nagyon jó a színviláguk, jó volt a könyvet a kezemben tartani.

0 Megjegyzések