Sophie Jackson: EGY FONT HÚS-A POUND OF FLESH

Sorozat: Egy font hús #1 /A Pound of Flesh #1
Fülszöveg:
Wes ​Carter vérbeli nehézfiú. Az Arthur Kill Büntetés-Végrehajtási Intézet fegyenceként három éve ül kokainbirtoklásért. Tartozott valakinek, és a tartozása fejében vállalta a büntetést. Látszólag kemény, mint a beton, és hideg, mint a vas, ami elválasztja a külvilágtól. Gyönyörű, veszélyes, titokzatos és okos. Carter 16 éve (pontosabban 5844 napja) vár arra a lányra, akit a sors hozzá vezetett, és akinek a haja illatos, mint a barack. Csak ő mentheti meg a pokoltól… 
Kat Lane még csak kilencéves volt, amikor egy banda agyonverte az apját egy esős éjszakán Bronxban. A védtelen kislányt egy nála nem sokkal idősebb srác mentette ki. Kat sosem tudta meg, ki volt az a kapucnis idegen, akinek a karjaiban átvészelte a szörnyű éjszakát. 
Kat magánórákat ad Wesnek, de a múlt mély sebei nem tűnnek el nyomtalanul, és az állatias szenvedély sem gyógyíthatja be őket…hacsak a szerelem nem segít. 
Sophie Jackson trilógiája – a tiltott szerelem édességéről és veszélyéről – az interneten lett szenzációs siker. Jodi Ellen Malpas, Jamie McGuire, Katy Evans és Samantha Young rajongóinak kötelező.
Ő volt minden, amire szüksége lehetett. 
Titok, harc és szenvedély. 
16 évig várt rá. 
Ő az, Barack.

Véleményem:

Először is: imádom a borítót, a hátsó borítóval együtt. Egyedi, ez már korábban felkeltette érdeklődésemet. Aztán elolvastam a fülszöveget és eldöntöttem, hogy megveszem a könyvet. Viszont a tartalom nem nyerte el száz százalékosan a tetszésemet. Hogy miért? Túl mézes-mázos lett a történet. Egy kemény bűnözőre számítottam. Ezt az elején meg is kaptam, de aztán annyira elpuhult. Nem erre számítottam. Nem vagyok ellene a tisztán romantikus könyveknek, van amikor olyan hangulatom van, hogy ilyen jellegű könyveket olvasok, de most nem erre vágytam. Egy kicsit hihetetlen tündérmese. 
Carter szinte egész életét vagy javítóban, vagy börtönben töltötte. Egy seggfej volt a börtönben. Tetszett a karaktere az elején, érdekes volt, de aztán annyira megváltozott, hogy már számomra hihetetlen volt.
Kat -nek egyből megtetszett Carter, valami vonzotta hozzá. Persze Carter szexi tetovált, motoros pasi volt, de emellett értelmes is. Jó volt olvasni az óráikról, ahol meg lehetett ismerni a srácot, hogy milyen is valójában.
Érdekességet a történetben Austin hozott, aki meg akarta hódítani Kat-et. Kat szimpatikusnak találta. Sikeres volt, vezérigazgató, tudott udvarolni, teljes ellentéte Carternek.
Kat anyja sem volt egyszerű eset, de megértem őt. Féltette gyerekét, hiszen egy olyan pasival jött össze aki felnőtt élete nagy részét bűnözéssel, vagy börtönben töltötte. 
Igazából nem volt ez rossz történet, csak az zavart, hogy a végére mindent gyorsan megoldott az írónő, tényleg mint egy tündérmesében. Egy picit zavaró volt számomra az írásmód, régen olvastam egyes szám harmadik személyben íródott könyveket. Általában jobban át tudom élni az érzelmeket, ha valamelyik szereplő gondolatait olvasom.
DE ajánlom mindazoknak, akik egy édes, mézes-mázos romantikus történetet akarnak olvasni!

My Review:
First: I loved the cover, and loved the back cover too! It's unique. When I first saw the book and read the blurb I knew I would buy it. But I didn't fall in love with the story. Why? It became too sweet. I expected a bad criminal. First Carter was exactly what I expected, but later he became too tender. I didn't expect this. I like sweet romantic stories, sometimes I read books like these, but it's depending on my mood. Now, I wished for something else. This is an unbelievable fairy tale.
Carter is a criminal, he spent most of his life in reformatory or in prison. He was an asshole in the beginning of the book, he was interesting. But he changed so much in the book, it was unbelievable for me.
Kat liked Carter from the beginning. Something magnetized him to her. They were attracted to each other. Of course Carter was a sexi guy with tattoos and with a motrocycle, but beside this he was smart too. It was good to read about their lessons, because we became to know Carter more.
Austin's character in the book was interesting, he brought complication to the story, when he wanted to seduce Kat. Kat liked him. He was handsome, a successul CEO, the total opposite of Carter.
Kat's mother wasn't an easy case too. She didn't want Kat with a criminal, and I totally understand her.
Honestly this wasn't a bad story, but what bothered me that everything, every complication was solved so quickly and easily such as in a fairy tale. 
BUT I recommend to everyone who love to read sweet romantic stories, fairy tales!

0 Megjegyzések