Katie McGarry: Dare You To-Aki mer az nyer

Sorozat: Pushing The Limits 2
Fülszöveg:

Ha kiderülne az igazság Beth Risk családi életéről, a tizenhét éves lány édesanyját börtönbe zárnák, ő maga meg ki tudja, hová kerülne. Mindenáron védeni igyekszik tehát az anyukáját, mígnem egy szép napon a nagybátyja beavatkozik, és választásra kényszeríti Bethet: az anyukája szabadsága vagy a saját boldogsága. Így találja a lány egy fedél alatt magát a nagybácsi feleségével, aki ki nem állhatja, és új iskolában, ahol senki sem érti meg. Egyetlen srác kivételével, akit viszont ő nem akar közel engedni magához, de hiába… 
Ryan Stone a város büszkesége, népszerű baseballsztár – olyan titkokkal, melyekről mélyen hallgat. Még a barátai előtt is, akikkel pedig mindenben osztozik, például őrült fogadásokban. Vajon mi a legőrültebb fogadás tárgya? Randira hívni a deszkás csajt, aki fütyül rá. 
A kifogástalan hírű fiú egyszeriben kockára teszi álmait – és az életét – a lányért, akibe szerelmes, a lány pedig, aki senkit sem enged igazán közel magához, immár saját meggyőződését vonja kétségbe…

Véleményem:
Jó kis YA könyv de be kell vallanom, hogy nekem az első rész jobban tetszett. 
Beth nem volt olyan szimpatikus karakter, nem szerettem az első részben, és őszintén szólva most sem lopta be annyira magát a szívembe. Ryan aranyos srác. Végre egy olyan pasi karakter, aki nem olyan tapasztalt, aki nem fekszik le fűvel, fával. Tetszik, hogy vannak céljai, és harcol a céljaiért. Bethnek nehéz gyerekkora volt, egy drogfüggő anyával, ezért eléggé kicsúszott az élete. Buli, drogok, pia... Ryan az ellentéte, tökéletes, jó srác, sportol, nem iszik, nem drogozik. De neki sem tökéletes a családja. Mégis egymásra találnak és egymásba szeretnek.

My Review:
It is a good YA book, but I have to tell you I liked Pushing the Limits more.
Beth wasn't a sympathetic character, I didn't like her in the first book, and honestly she didn't insinuate herself into my heart. Ryan is a cute guy. He isn't so experienced, he doesn't have sex with everyone. I like that he has purpose, and he fights for it. Beth had a difficult, terrible childhood, with a drug addict mother, her life  is a mess. Party, drugs, alcohol... Ryan is the opposite of her, he is perfect, a good guy. He  plays baseball, doesn't drink and use drugs. But his family isn't perfect either. Though they find each other, and fall in love.


0 Megjegyzések