Mia Sheridan: Leo's Chance

Sorozat: Sign of Love 2
Fülszöveg:

Sajnos az a bajom az ilyen könyvekkel, amik a másik szereplő nézőpontját mutatják be, hogy unalmassá válnak, ha ugyanazokat a párbeszédek ismétlődnek, mint az előző részben. Itt is ez történt. Azok a részek viszont tetszettek, amik a múltat mutatják be, a dokival való párbeszédeket, és azokat a részeket, amiket eddig nem ismertünk, vagy csak említette az írónő.





Véleményem:
Ez most nagyon nagyon rövid lesz. Csak 3 csillagot kap a könyv. Sajnos az a bajom az ilyen könyvekkel, amik a másik szereplő nézőpontját mutatják be, hogy unalmassá válnak, ha ugyanazokat a párbeszédek ismétlődnek, mint az előző részben. Itt is ez történt. Azok a részek viszont tetszettek, amik a múltat mutatják be, a dokival való párbeszédeket, és azokat a részeket, amiket eddig nem ismertünk, vagy csak említette az írónő.

Értékelés:

Idézet:
“And it’s my hope that you will see, that I fought for you because you’re worth fighting for.”
 “You’re worth fighting for. Maybe I’m getting there. Maybe I’m not the bad bet that I believed myself to be for so, so long.” 
 “I realize now that there are a lot of paths in life. Some we choose and some are chosen for us. I was dealt some shit, just like a lot of us are, and I made a lot of poor choices too. I have to take responsibility for those. But the only thing we'll get from trying to figure out where another path would have taken us are questions there are no answers to, and heartbreak that can't be healed. Regardless of how we got there, all any of us can do is move forward from where we are.” 

0 Megjegyzések