K. A. Linde: Avoiding Decisions

Sorozat: Avoiding 1,5
Fülszöveg:
Two Avoiding Series novellas written from Jack and Ramsey's point of views from the first time they each meet Lexi with an EXCLUSIVE first look at the intro to Avoiding Temptation!!!
Jack's POV: Jack and Lexi never had a typical relationship. In the bestselling novel, Avoiding Commitment, you find out why. There are two sides to every story, and Lexi doesn’t even know this one. Get inside Jack’s head in this never before seen short story—the first time he meets Lexi.
Ramsey's POV: Ramsey recently went through a terrible break up. In the bestselling novel, Avoiding Responsibility, you find out why. Out for an interview for his father's company, he meets a gorgeous girl that changes everything. Get inside Ramsey’s head in this never before seen short story—the first time he meets Lexi.

Véleményem:
Azzal kezdeném, hogy először ezt a részt az Avoiding Responsibility után olvastam, annak ellenére, hogy ez a 1,5 rész. Szerintem aki belekezd a sorozatba ezt harmadikként olvassa.

Ez a könyv két rövid történetet tartalmaz. 
Az első Jack szemszögéből mutatja be, hogy a srác hogy élte meg az első találkozást Lexivel. Megismerhetjük, hogyan találkoztak, hogyan mentek az első randira, hogyan érzett Jack. Milyen kapcsolata volt barátnőjével. Ami meglepő, addig a pillanatig, míg nem találkozott Lexivel, fel sem merült benne, hogy megcsalja barátnőjét, annak ellenére, hogy már szakítani akart vele, nem volt tökéletes a kapcsolatuk. 
"He had been dating Danielle for three years now, and though he kept saying he was going to break up with her, he didn't really even believe himself"
 "He knew that if he broke off the date right before the event, he would look like a total dick. Not a good first impression. But if he didn't call it off and it ended up being a real date... then he'd feel even more like a dick. ... If he were going to look like a dick either way, then he would rather spend time with Lexi."
"Despite the fact that he and Seth had gone to dozens of parties, bought drinks for girls, and then danced and flirted, Jack had never done anything like this before. There was always a point where he was like... well, time to get back to Danielle."
"Lexi terrified him. How did she have such control over him? He'd never cheated on anyone before. That wasn't the kind of person he was!"
"She fit into him like she was the missing puzzle piece."
A másik része a novellának Ramsey nézőpontjából mutatja be az első találkozást. Ö is teljesen más, mint ahogy megismertük az előző könyvből. Csajozik, minden nap mással fekszik le, de ennek is meg van az oka: az exe. Az ok ami miatt Lexit fel akarja vinni a szobájába, nem túl szimpatikus, de ezt ő is belátja. Mondjuk akkor még csak egy csaj volt, akivel egy klubban találkozott, és mindketten egyéjszakás kalandot kerestek (mondjuk Lexi arra az estére kikötötte, hogy barátnőjével együtt megy haza, csak szórakoznak, és nem szednek fel pasit.) 

Az igazság az, hogy így, hogy Jack oldalát nézzük, szimpatikus, ellenben Ramsey ezen oldala nem volt olyan szimpi, bár tudjuk, hogy mind a kettő szereplő sokat változott az itt megismertekhez képest, egyik negatív, másik pozitív irányba. A probléma, hogy csak egy novella, és rövid, csak a megismerkedésekről olvashatunk a srácok nézőpontjából. 
Szívesen olvastam volna az egész történetet ebből a szemszögből, főleg Jack nézőpontjából, kíváncsi lennék, hogy ő hogy élte meg a történteket, mit érez igazán Lexi iránt, mit gondol a kapcsolatukról, és mit érez a többi csaj iránt, főleg Bekah iránt. Ezt azért hiányoltam.

Értékelés: 

 

0 Megjegyzések