Cassia Leo: Pieces of You

Sorozat: Shattered Hearts 3
Fülszöveg:
Claire Nixon and Adam Parker each have a painful past too heavy to carry alone. Claire once tried to push Adam away but his relentless pursuit of her heart made her walls come crumbling down, and now they know they’re much stronger together than apart.
But now Claire's attending college a hundred miles away from Adam, and the distance is forcing a crack. To add to the strain, Adam is sent to Hawaii on business, and doubts start creeping into both their hearts.
Claire’s also dealing with her ex, rock star Chris Knight, being back in her life. Chris wants Claire more than anything, and he knows just how to get her: only he has the power to mend the final missing piece of Claire's broken heart. How can Claire ever choose between taking a chance on new love, or a second chance at having a family and a home?

Véleményem:

Tetszett a könyv! A sorozat minden egyes része gyorsan olvasható, mindegyiket egy nap alatt kiolvastam. Alig tudtam letenni.
Itt a történet 3 nézőpontból íródott, ami nagyon-nagyon tetszett! Megismerhetjük Clair, Chris és Adam szemszögéből is  történetet. Ez nehezíti is az olvasó helyzetét, mert egyszerűen nem tudod kinek szurkolj. Az írónő nagyon szimpatikus, szerethető karaktereket teremtett.
Chris továbbra is kedvenc, még mindig szereti Clairt, annak ellenére, hogy fájdalmat okozott neki, és szakított vele, érti, hogy miért tette azt amit tett, érti, hogy különben nem tartana most ott a karrierjében, ahol tart. Ezért tudott neki megbocsátani. Persze változott ő is, de nem kezdett el drogozni, nem szaladt el vele a ló, azért mert híres rocksztár lett, bár azért a piálást, és az egyéjszakás kalandokat azért nem vetette meg. Ami nagyon tetszett még a karakterében, hogy nem nyomult nagyon Clairre, nem támadta le egyből, fokozatosan akart újra a szívébe lopózni, ugyanaz a türelmes srác jelent meg, aki két évet várt arra, hogy lefeküdhessen vele.
Adam. Ő is belopta magát a szívembe már az előző részben is. Türelmével, gondoskodásával, és természetesen jó testével (ami ugye nem hiányozhat egyetlen New Adult könyvből sem) ő is tökéletes BookBoyfriend kategóriába került. Az ő döntéseit is meg lehet érteni. bár előbb haragudtam rá, azért ahogy döntött mikor Hawaii-on volt, de végül megértettem azt is. Na meg persze ez a döntés kellett ahhoz, hogy bonyolultabb legyen a történet. Itt már igazi szerelmi háromszögről van szó.
Clair. Húú. Döntését megértettem, bár én nem tudtam volna így dönteni, mondjuk így nem alakult volna ki ilyen érdekes történet, már rég együtt lennének Chrissel és boldogan élnének... Ahogy egyre több időt tölt Chris társaságában, egyre jobban felélednek benne az érzelmek, amiket eltemetett magában. Chris volt az első szerelem, aki egyben legjobb barátja is volt, segített neki élni, az otthont jelentette neki. Adam volt az aki, kimozdította az üres mindennapokból, és Chris távozása, valamint az örökbefogadás után újra összeszedte a szíve darabkáit, és segített neki élni. Ő lett a legfőbb támasza, ezért szeretett bele és ezért ragaszkodik hozzá. Érthető. Nem egyszerű döntés. Két pasi között kell döntenie. Őszintén szólva nem tudom én hogyan döntenék.
Értékelés: 
Idézet:
“The quickest path to self-destruction is to push away the people you love.” 
"Sometimes you have to suffer without the things you want now so you can have everything you need later.” 
"My mom told me that sometimes being alone is more desirable than being in a roomful of people who aren't there"
"The only time you will discover you've waited too long is when it's already too late." 
 “Most people think that they want spacious homes, but they don’t realize how the emptiness of a large room just amplifies the emptiness in a broken heart. And we’re all broken, in one way or another.” 
"The biggest mistake you made was loving me enough to let me go." 
 “You don't stop loving someone just because they've hurt you.” 

0 Megjegyzések