Anita Boza: Sötét vágyak fogságában

Fülszöveg:

Sötét ​vudu és még sötétebb szenvedély.

Lisa Beale Haitira utazik a Természetvédelmi Világszövetség megbízásából, hogy megakadályozza egy természetkárosító kikötő építését. Ráadásul haldokló barátja utolsó kívánsága is a vállát nyomja: meg kell találnia a férfi Haitin eltűnt kislányát, Casey-t. Kevin Hop leszerelt amerikai katona, akinek bárja van a Karib-tenger partján, és aki bármit feláldozna azért, hogy sikerre vigye a vállalkozását. Ám egy hazugság miatt csaknem mindenét elveszíti. Találkozásuk nem sok jóval kecsegtet: Lisa épp azt hivatott megakadályozni, amit Kevin támogat. Kettejük sorsa mégis összefonódik egy olyan világban, ahol a tenger kéken csillámló hullámai elmossák a könnyeket. Haiti csillagpettyes éjszakái alatt fellángol a szerelem, ám a körülmények cseppet sem ideálisak egy kibontakozó kapcsolathoz: vuduvarázslatok, átkok, kizsigerelt hullák kísérik Lisa és Kevin nyomozását. Van-e remény számukra ott, ahol a Sors kerekét az érdek forgatja, és ahol az ellenséged ellensége nem mindig a barátod? Kitarthat-e a szerelem akkor is, ha kettejük közül az egyiküknek biztosan fel kell adnia az álmait?

Izgalmas nyomozás és szenvedélyes románc a vérpezsdítő Haitin, a vudu őshazájában. Sötét, perzselő, zsigerig ható történet.

Vesd bele magad!

Véleményem:

Megint úgy kezdem, ahogy az írónő korábbi könyvéről készült értékelésemben: Nagyon tetszett a könyv, még talán jobban, mint az előző (pedig az is ötcsillagos volt) ! :) 

Ez valóban igaz. Minden magával ragadott: a helyszín, a cselekmény, a rejtély, a titkok, a krimiszál és természetesen a szereplők és a köztük lévő vonzalom. Tényleg szuper könyv volt! Tökéletes olvasmányom volt a hétvégén!

A helyszín különleges, Haitin játszódik a történet. Főszereplőnk, Lisa környezetvédő, aki egy nagy beruházást jött megakadályozni a szigetre. A történet két szálon fut, mindkettő ugyanolyan izgalmas és veszélyes. Egyrészt meg akarja menteni az ott élő ritka állatokat, melyeket veszélyeztet a nagy beruházás, emiatt sok támadás éri, veszélyes helyzetekbe keveredik. A másik célja, hogy megtalálja haldokló barátja egy éve Haitin elveszett lányát. Nyomozása során szörnyűségekre bukkan.

Csak akkor van végleg vége, amikor feladod.

Nyomozásban nagy segítsége Kevin, akinek bárja van a tengerparton és említenem se kell, hogy nagyon jól néz  ki a pasi. Egyből fellángol közöttük szenvedély. Kevin mindig ott van és segít neki, kihúzza a nehéz helyzetekből, megmenti az életét.

A szereplők szimpatikusak, szerethetőek voltak, tetszett a közöttük lévő kapcsolat, a vitáik, és az erotikus jelenetek is. 

De ami a legjobban tetszett az a cselekmény és fordulatok voltak. Nagyon izgalmas volt, a harc a kikötőberuházás ellen, de ami igazán beszippentott és emiatt olykor le se tudtam tenni a könyvet, az a kislány utáni kutatás. Szörnyű dolgokra derül fény, gyilkosságok, vudu varázslatok, szertartások... 

Ajánlom a könyvet azoknak akik szeretik az olyan összetett sztorikat, mint ez, ahol a romantika, erotika, a krimi vegyül egymással, tökéletes elegyet alkotva. 

A könnyeiden keresztül jobban látszik a szíved.

Nem tudok semmi negatívumot említeni a könyvvel kapcsolatban. Nekem tetszik a borító és a belső dekor. 

Az írónő stílusa nagyon bejön, nagyon egyedi sztorikat talál ki. 

Kedves írónő, várom további hasonlóan izgalmas könyveid megjelenesét! :) 

0 Megjegyzések