E.K. Blair: Echo

Sorozat: Fekete Lótusz #2
Fülszöveg:
Úgy mondják, amikor bosszút állsz, elveszíted az ártatlanságod egy darabját. Csakhogy én nem vagyok ártatlan. Ellopták az ártatlanságomat. Nagyon régen ragadták el tőlem, azzal az élettel együtt, amit élhettem volna. És vele a lelkemet, az álmokkal és reményekkel teli ártatlan szívemet, amellyel megszülettem. Odalett. Eltűnt. És még választásom sem volt. Gyászoltam azt az életet. Gyászoltam az esélyeket. Eddig. Most készen állok visszavenni azt, ami mindvégig engem illetett. De minden tervben ott rejlik egy végzetes hiba. Olykor ez nem más, mint a szív.






Véleményem:
Az előző részhez képest ez a könyv inkább volt thriller, mint erotikus-romantikus könyv. Ami nem volt baj. Izgalmas volt, lekötött a könyv.
Az előző könyv végén hárman meghaltak. Sejtettem, hogy valaki "feltámad" és jól tippeltem, hogy ki lesz az. :D ;)
Elizabeth (Nina) megváltozott a történtek után. Nagy hatással volt rá a 3 férfi halála. Keresi önmagát ebben a részben, és itt már tényleg megharcol démonaival. 
Semmi sem hasonlítható ahhoz a fájdalomhoz, amikor az ember elveszíti azt a férfit, akinek a lelkét adta. Amikor mindenedet odaadod – mindent, ami vagy – annak, aki azt ígéri, hogy gondodat viseli, nyitottá és teljesen kiszolgáltatottá válsz az előtt az ember előtt. És amikor elveszik őt tőled, veled is ez történik, de mégis itt maradsz, magadban, hogy folytasd az életedet, mintha még lenne miért élned.
A visszatérő férfi teljes átalakuláson ment keresztül a történtek után, amit nem csodálok. Nem akarom lelőni a poént, így nem mondom el ki az... :) 
(…) a fizikai fájdalom sokkal elviselhetőbb a lelki fájdalomnál.
Érdekes  volt olvasni, hogy az előző könyvben kieszelt cselszövés, bosszú, és gyilkosságok milyen hatással voltak a szereplőkre, nagyon megváltoztatták őket.
Néha el kell buknunk ahhoz, hogy megtanuljuk, miképpen állhatunk talpra ismét. Néha fájdalmat kell okoznunk másoknak ahhoz, hogy felismerjük a saját hibáinkat, és felismerjük, hogy jobban kell bánnunk önmagunkkal.
Azért ebben a részben nagyon sok titokra fény derült, ezt az írónő lassan adagolta az olvasónak, tette ezt úgy, hogy javarészt Elizabeth nézőpontját olvashattuk, de néha beszúrt egy-egy fejezetet, amit abban a pillanatban nem tudtunk, hogy kinek a nézőpontjából olvashatunk, csak tippelhettünk. Így izgalmasabbá tette a sztorit.
Tetszett a könyv, jó kis krimit, thrillert kaptunk. Egy pár kérdés azért nyitva maradt, sőt az utolsó oldalra azért az írónő még beszúrt egy nagy meglepit, így ezzel ez a könyv is függővéggel ér véget. Valaki még életben van, amire van egy jó tippem, hogy ki lehet. 
Ha minden igaz, a harmadik rész márciusban érkezik a Művelt nép Kiadó honlapja szerint.
A könyvet, illetve a sorozatot azoknak ajánlom, akik tényleg szeretik a durvább, brutálisabb történeteket.
⭐⭐⭐⭐⭐

Series: Black Lotus #2
Blurb:
It's been said the longest echo ever measured lasted 75 seconds, but I can assure you, this will last much longer. The bang deafened the world around me, muting everything into nullity, allowing the reflection of its destruction to live far beyond its intended life.
It will follow me forever, destroying me—destroying you.
You want answers?
So do I.

My Review:
This book was good, I think it was more like a thriller than a dark-romance story, but it wasn't a problem for me.It was a really good one, I couldn"t put it down.
Three men died in the end of the first book. I had a feeling that one of them will be alive(I knew it!). But I won't tell who this guy is! ;) But he changed a lot, he was a different man because of what happened in the past.
Elizabeth (Nina) changed a lot too. The death of the three men had a big affect on her. She was fighting with her demons.
It was interesting to read how the revenge, the murders changed all of the character's lives.
A lot of secret came to life in this book, but the author revealed these secrets slowly so the readers couldn't put the bookdown.
The story was written mostly in Elizabeth's point of view but we got some chapters from other character's pov. And I really liked this. It made the story more exciting.
I liked this book, it was a really good crime/thriller story. There are some unanswered questions in the end and the author ended this book with a cliffhanger too! Someone is alive! I have a tip who is he...
I recommend this book to those who love dark, brutal stories.
⭐⭐⭐⭐⭐

0 Megjegyzések