Laurelin Paige: LAST KISS- Utolsó csók

Sorozat: First and Last #2
Fülszöveg:
SZENVEDÉLYES JÁTÉK, SÖTÉT VÁGYAK, VESZEDELMES TITKOK
Emily Wayborn már döntött. Igaz, hogy nem bízik a szívdöglesztő és veszedelmes Reeve Sallisben, ám ő az egyetlen férfi, aki meg tudja adni neki, amire szüksége van. Reeve mellett Emily végre önmaga lehet. A dúsgazdag szállodatulajdonos azonban a titoktartás mestere, Emily pedig hiába keresi a válaszokat, valaki mindig egy lépéssel előtte jár
Emily lassan kifut az időből, már nem hisz sem barátságban, sem szerelemben. Meg kell hoznia egy képtelen döntést, melynek következtében vagy sértetlen marad a szíve vagy menthetetlenül összetörik.
Laurelin Paige új sorozata még forróbb, érzékibb és veszedelmesebb, mint a világszerte sikerlistás Fixed-regények.

Véleményem:
Azt kell mondjam, hogy ez a sorozat nagyon tetszett, annak ellenére, hogy a szereplők nem lettek a kedvenceim. Nem a domináns szubmisszív kapcsolattal volt a baj, valahogy nem lopták be magukat a szívembe. Mindemellett be kell vallanom, hogy nagyon tetszett! Tényleg le se tudtam tenni a könyvet, pedig néhány dolgot már sejtettem!
A szerelme nap volt, én pedig jég, és hiába volt olyan jó érzés elolvadni a közelében, nem tudtam, mivé változtatott engem.
Ebben a könyvben sokkal több mindent ismerhetünk meg a múltról. Nemcsak Reeve múltjáról, a múltbéli kapcsolatairól és a családjáról, ami mellesleg nagyon nagyon tetszett. Izgalmas volt, szerettem olvasni. De egyre több részletet ismerhetünk meg Emily múltjából is, különösen Amberrel való kapcsolatáról. Ezek a részek nem tetszetttek. Amber karakterét ki nem állhattam, a két lány kapcsolatát se szerettem, ezeket a részeket nem szerettem olvasni.
De lehet ezért lesz ez a könyv különös, izgalmas, nem tudom. Összességében tetszett. Végülis a karakterek fejlődtek a történet során, főleg Reeve. De lehet őt csak jobban megismertük, már nem volt annyira titokzatos, annyira veszélyes. Nekem személy szerint domináns oldalával nem volt semmi bajom, szoktam BDSM könyveket olvasni. Szóval megkedveltem Reeve-t.
Emily... nem szerettem, nem is utáltam, de nagy hatással sem volt rám. Sokszor felidegesített azzal, hogy mennyire Amber hatalma alatt állt, mennyire tudta őt irányítani az állítólagos legjobb barátnője.
Egyedi történet forró jelenetekkel, romantikával, izgalommal, egy kis maffiás szállal. Tetszik az írónő stílusa, szóval tőlem 5 csillagot kap!
⭐⭐⭐⭐⭐

Series: First and Last #2
Blurb:
When Emily Wayborn goes home to visit her mom while on hiatus from her hit TV show, she receives a voicemail from her former best friend, Amber. Though the two were once notorious party girls, they haven't spoken in years. Although the message might sound benign to anyone else, Amber uses a safe word that Emily recognizes, a word they always used to get out of sticky situations during their wild days. And what's more chilling than the voicemail: it turns out that Amber has gone missing.
Now Emily is on the hunt to find out what happened to Amber, a hunt that leads her to sexy enigmatic billionaire Reeve Sallis, a hotelier known for his shady dealings and play boy reputation. Reeve might have had something to do with Amber's disappearance, but Emily can't help the way she reacts to him.
Time is running out and Emily must figure out who she can trust and if she can trust her feelings.

My Review:
I really loved this series despite the fact that the characters weren't my favorites. It wasn't the dominant-submissive relatioship, I like these kind of stories, but somehow the characters didn't have a big impact on me. But aside of that I LOVED the story, I couldn't put it down!
We became to know a lot of things about Reeve's past, about his family and relationships. I loved to read these chapters, these were exciting, interesting. 
We became to know more about Emily too, especially her relationship with Amber. I hated Amber and her influence on Emily. I didn't like to read these chapters. But maybe the book was exciting because of these chapters, because of these relationships. I don't know.
So, I liked this books, both characters went through a lot, they changed a lot especially Reeve or we just knew him more and he wasn't really so mysterious and dangerous like it seemed in the first book? I liked him, I liked the dominant side of him too. 
Emily... I didn't hate her but I didn't like her either, she didn't have a big effect on me. I didn't like her relationship with Amber and I sometimes I was so mad at her because of this. 
It's a unique story with  hot scenes, romance, exciting scenes and a little bit maffia. I love the author's style, so it's 5* from me! 
⭐⭐⭐⭐⭐

0 Megjegyzések