Maya Banks: Második esély/ The Darkest Hour

Sorozat: KGI #1
Fülszöveg:
Maya ​Banks legújabb, érzéki jelenetekkel is bíró, ám nem pusztán csak az erotikára kiélezett sorozatának középpontjában a Kelly Group International, azaz a KGI áll; egy szupertitkos elit csapat, a katonai múlttal rendelkező Kelly fivérek családi vállalkozása.
Ethan Kelly, az egykori haditengerész repülőgép-szerencsétlenségben veszítette el a feleségét. Az azóta eltelt egy évben elzárkózott a külvilágtól, és senki sem képes áttörni a maga köré emelt falakat. A mélységes fájdalom mellett rettenetesen gyötri a bűntudat, mert férjként óriási kudarcot vallott. 

Egy nap azonban megtudja, hogy Rachel él, de fogságban tartják. Azt tervezi, hogy a KGI, a szupertitkos elit csapat, a katonai múlttal rendelkező Kelly fivérek családi vállalkozása segítségével kiszabadítja. Azzal viszont nem számolt, hogy a felesége nem emlékszik sem rá, sem a közös életükre. Ethan reméli, hogy jóváteheti a múltbéli hibáit, és kapnak egy második esélyt. A veszély azonban még nem múlt el. A rejtélyes fogvatartók nem hagyhatják életben a nőt, és ki tudja, milyen titkok kerülnek napvilágra, ha Rachel egy nap visszanyeri az emlékezetét.

Kelly Group International (KGI): szupertitkos elit csapat, a katonai múlttal rendelkező Kelly fivérek családi vállalkozása. 

Profil: túszmentés, emberrablási esetek, hírszerzés, és olyan munkák, amelyeket a kormány nem vállal fel…

Véleményem:
Jó kis történet volt, kikapcsolt. Az első könyvem az írónőtől, de már a sorozat második része is a polcomon csücsül. 😉 Hogy miért vettem meg őket? Hogy őszinte legyek, nagyon megtetszettek a borítók! Persze emellett a fülszöveg is felkeltette az érdeklődésemet. 😊
Kinek ajánlom ezt a könyvet? Aki szeretne egy jó kis romantikus történetet olvasni, ami tele van akciójelenetekkel. Adott egy szexi pasi, Ethan, aki korábban haditengerészetnél szolgált (máris jól hangzik, igaz?), aki elvesztette feleségét egy évvel ezelőtt. Azóta nyomorúságosan tengődik, alig él. Ám egyszercsak üzenetet kap, hogy felesége él. Innen válik érdekessé és akciódússá a történet, ugyanis testvéreivel és csapatukkal rohan megmenteni szerelmét. 
A bibi csak az, hogy felesége, Rachel nem igazán emlékszik a  korábbi életére, így férjére se. 
A múlt nem számít. Csak az itt és a most, a ma és a holnap számít. Eszedbe fog jutni a múlt. Mindennap egyre több minden jut eszedbe, de számunkra a holnap a lényeg.
Ami később kiderül Ethan számára még jól is jött, mert felesége halála/eltűnése előtt történt egy s más az életükben... Ez szintén izgalmassá tette a történetet.
Egy férfi a megbánással is elég nehezen birkózik meg, de az a tudat egyenesen elviselhetetlen, hogy többé már nem tehet semmit, amivel helyrehozhatná a hibáit.
Meglepő volt számomra, hogy bár volt erotikus jelenet a könyvben, nem ez volt a hangsúlyos, és ez nem volt baj! Inkább a főszereplők vívódásai, érzelmei voltak a középpontban, ami tetszett.
Néha a második esély a legjobb esély.
Szóval ez a könyv KGI sorozat első része, melynek főszereplői a Kelly fivérek, összesen hatan vannak, mindenki kemény katona vagy katonai múlttal rendelkező pasi. Tetszett ez a történet, de valahogy úgy érzem, hogy Garrett és Sam története jobban be fog jönni! 😉
⭐⭐⭐⭐

My Review:

I liked this story. It was my first book from the author, but not the last, I've already bought the second book in the series. I really liked the covers and after reading the blurbs I bought them. 😉😊
I recommend this book to those who would love to read a good romantic story with a lot of action scene in it. Ethan was a sexy guy, an ex-SEAL (sounds good, isn't it? ) who lost his wife a year ago. He was barely living, he suffered a lot. One day he got a message saying his wife was alive. From this point the book became exciting, more action-packed because Ethan and his brothers went to rescue Ethan's wife, Rachel.
But there was a little problem, Rachel couldn't remember her past,  her life and Ethan. Later it turned out that Rachel's memory loss wasn't a bad thing for Ethan because something happened between them before Rachel's 'death'... This made the story interesting too.
It was surprising for me that this wasn't an erotic story, there were a few erotic scenes in it, but the focus was on the characters' feelings and struggles. And I didn't mind this, I really liked it.
So this was the first book in the KGI series, about the Kelly brothers. I  liked this story but I have a feeling I will love Sam's and Garret's story more... 😉
⭐⭐⭐⭐

0 Megjegyzések