K. A. Linde: Gold

Sorozat: All That Glitters 2
Fülszöveg:
The prey becomes the predator.
Love. That cursed four-letter word no longer belongs in Bryna’s vocabulary. The only four-letter word she knows now is gold.

…and fuck.
She’s well acquainted with that one. And that’s exactly what she plans to do. She’s no longer the golden girl, and when she meets a businessman who promises everything she could ever want from the arrangement, she intends to get her money’s worth.

Véleményem:
Az első részben megtudhattuk, miért lett Bryna olyan, amilyen. Haszonleső, elnézést a kifejezésért 'ribanc'. Mert ez történt. Jude ilyenné tette. Elhalmozta ajándékokkal, nyaralással, ő ezt a gondoskodást a szerelem jeleként vette, és jól pofára esett, mert beleszeretett. Nehezen tette túl magát a történteken, és rájött, hogy jobb neki érzelmek nélkül. Célja lett, hogy felszed egy gazdag idősebb üzletembert, hagyja, hogy elhalmozza ajándékokkal, nyaralással, úgy mint Jude, de figyelt arra, hogy ne kötődjön hozzá túlságosan, nem hagyta magának, hogy érezzen. Így jött a képbe a piszok jóképű, szexi pasi, Hugh
Hugh mindent megadott neki, a pénz nem számított neki, ha a városban volt mindig vele töltötte az idejét. Szikrázott köztük a levegő. Ugyanúgy mint Jude-al, de Bryna elszigetelte magát. Nem akart megtudni semmit Hugh-ról, elkönyvelte, hogy egy gazdag pasi, akinek van otthon felesége, és őt csak szeretőként tartja. De valójában ő nem olyan volt mint Jude. Hugh rendes, gondoskodó pasi, aki beleszeret Brynaba. Komolyan gondolja vele a kapcsolatot és tovább akar lépni.
Mellette ott van Andrew, a focista srác, akivel kavar, de őt sem engedi közel magával, csak szexel vele. Később randizik Cammel is, akivel az egyik órán ismerkedett össze.
Egyetlen embert enged magához közel, aki a legjobb barátja lesz, ő  Eric, akit már az előző részben megismertünk. A srác nagyon szimpi, sokat vitáznak, őszintén megmondja a véleményét Brynanak. Bryna olyan vele, mint egy normális egyetemista. Felszabadul mellette, mert a  srác nem hajt rá, mert meleg. Brynanak nem kell játszania előtte, nem kell színlelnie, önmaga lehet. Szinte minden szabad percét vele tölti. A srác mindent tud Brynaról, Jude-ról és Hughról is. Aztán kiderül Eric titka, és minden felborul.
Közben megjelenik a expasi, Gates, akivel sikerül rendezni kapcsolatukat.
Feltűnik a színen ismét Jude, aki semmit sem változott, akarja Brynat.
Bryna körül annyi pasi van, annyi pasi akarja, hogy már néha túlzás volt. Nagy döntés előtt állt, vajon kit válasszon? Olyan volt ez, mint az írónő másik sorozatában (Avoiding series) a főszereplő három pasi közül választhatott. Ott is, itt is el tudtam képzelni bármelyik pasival. Új életet kezdhetne Hughval, aki megad mindent neki és szereti. Vagy visszatérhet Jude-hoz, tiszta lappal indulhatnának. Vagy Gateshez, aki szintén törődik vele, hosszú időn keresztül ő volt a legjobb barátja, és minden hibája ellenére szereti. Vagy teljesen új életet kezdhet és normális kapcsolatot kezdhet az egyik egyetemista sráccal, mint vele egykorú csajok.
Bevallom őszintén, tetszett a befejezés. Azért szeretem az írónő könyveit, mert abszolút nem kiszámíthatóak a történetek. Jó vannak részek, amire lehet következtetni, lehet számítani, de ettől függetlenül nem tudom előre száz százalékosan, hogy hogyan végződik a történet.
Értékelés: 


0 Megjegyzések