S. C. Stephens: Féktelen

Eredeti cím: Effortless
Sorozat: Esztelenül 2
Fülszöveg: Egy szerelmi háromszög mindig csapda, s mindig rút áruláshoz vezet. Így hát Kiera megfogadja, hogy tanul az elkövetett hibákból. Szilárd elhatározása, hogy soha többé nem okoz ilyesfajta fájdalmat senkinek, különösen annak az érzelmekkel teli, különleges férfinak nem, aki elrabolta a szívét. De az életben minden kapcsolatnak új kihívásokkal kell megbirkóznia. Vajon kiállja-e az utolsó próbát Kiera szerelme? Szeretni ugyanis könnyű, ám bízni valakiben… az a nehéz.


Véleményem: Mint az Esztelen, ez is nagyon tetszett! Már nagyon vártam, hogy megjelenjen, nem csalódtam! Nagyon jól szemlélteti az írónő a szerelmi háromszöget és annak következményeit, úgy hogy az olvasó teljesen át tudja élni. Átérezhető a szereplők bizonytalansága, féltékenysége, szerelme, teljesen érthetők ezek az érzelmek. 


Szerethetők a szereplők (bár Kierát nem kedveltem az első részben, most nem volt vele bajom), háát Kellan az Kellan :), a tökéletes pasi, a csajok álma, tökéletes test, tökéletes hang és kisugárzás, szexi rocksztár. És Denny …. imádnivaló! Nagy kedvenc! :) 

A szereplők belátták hibáikat, tanultak belőle, fejlődött a személyiségük. 

Értékelés: 

Idézet:
"Attól pillanattól kezdve, hogy az ember elkezdi az iskolát, azt tanítják neki: az idő állandó. Sosem változik. Egyike ez azon biztos dolgoknak az életben, amelyekre mindig lehet számítani… akár a halálra vagy az adóbevallásra. Egy perc mindig is hatvan másodperc marad. És egy óra hatvan percből áll. És egy nap mindig huszonnégy óra lesz. Az idő nem ingadozik. Mindig ugyanabban az állandó tempóban telik, minden pillanatban az ember életében. És ez a legégbekiáltóbb baromság, amit csak tanultam az iskolában. Az az igazság, hogy idő hullámzik. Hihetetlenül könnyű órákat vagy akár napokat veszíteni egy szempillantás alatt. Máskor kínszenvedés végigevickélni egyetlen órácskát is. Az idő apad és árad, olyan szakadatlanul, akár a tenger, és éppolyan megállíthatatlanul is. Épp azok a pillanatok, melyekről azt szeretnéd: bárcsak örökké tartanának- azok szállnak el leghamarabb. Amelyeket pedig legszívesebben felgyorsítanál, csigalassúsággal vánszorognak. Ez az igazság ebben az ügyben. Az életem pedig… szélsebesen száguldott, és én semmit sem tehettem ellene."
Eredeti borító:
Az eredeti és a magyar borító szintén majdnem ugyanaz, azonos betűtípus, színvilág, ebben az esetben a magyar borító jobban tetszik.

0 Megjegyzések